9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

10 produkti muskuļu spēkam

 

Female-Fitness-4

1. Biezpiens
Biezpiens – ir viens no labākajiem produktiem muskuļu audzēšanai. Tikai 150 gr biezpiena dos jums 22 gr olbaltumvielu. Biezpiens ir vērtīgs ar to, ka tā sastāvā
ir „ātro ” un „lēno” olbaltumvielu kombinācija.

2. Lasis
Lasis vienlaicīgi ir gan olbaltumvielu, gan omega – 3 taukskābju avots. Šis dubulttrieciens palīdzēs jums ātri uzaudzēt muskuļus. Lasis jums palīdzēs paātrināt metabolismu , veicinās ātrākus rezultātus.

3. Auzu pārslas
Auzu pārslas ir neaizstājama veselīgas ēšanas sastāvdaļa. Vesels auzu grauds satur ogļhidrātus, šķiedrvielas, olbaltumvielas, minerālus un vitamīnus. Ogļhidrāti ir „lēnie”, jums ilgāk saglabājas sāta sajūta un asinīs tiek uzturēts vienmērīgs cukura līmenis.

4. Griķi
Griķi – ogļhidrātu avots, kurš palīdz uzaudzēt muskuļu masu. 100 gr griķu putraimu ir 18 gr proteīna, ar bioloģisko vērtību vairāk par 90%. Griķi var būt lielisks papildinājums muskuļu audzēšanas diētai.

5. Liellopa gaļa
Liellopa gaļa – lielisks augstvērtīgu olbaltumvielu avots.

6. Zivju eļļa
Zivju eļļai piemīt pretiekaisuma darbība, kura palīdz organismam ātrāk atjaunoties pēc smagiem treniņiem. Tāpēc trenēties var biežāk. Zivju eļļa var paātrināt metabolismu.

7. Tītara gaļa
Tītara gaļa ir olbaltumvielu, 11 vitamīnu un minerālu avots.

8. Vistas krūtiņa
100 gr vistas krūtiņas ir – 22 gr olbaltumvielu, ar minimālu tauku piedevu.

9. Ūdens
Pietiekoša ūdens daudzuma lietošana veicina spēku pieplūdumu, enerģijas līmeņa paaugstināšanos, pareizu gremošanu.

10. Olas
Olas satur lielu daudzumu olbaltumvielu (6 – 8 gr vienā olā), daudz vitamīnu, cinka, dzelzs un kalcija. Tāpēc olas ir ļoti svarīgs un sabalansēts produkts muskuļu svara audzēšanas diētas laikā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.