20.3 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Efektīvas, bet nestandarta receptes no aptiekas plauktiem

 

376df866490d34adfd7c6f0ab167e409_XL

1. Kubiņi ar zālītēm!
Kumelītes + sunīši + jojoba eļļa + olīveļļa! Un visu saldētavā! No rīta ar kubiciņiem iemasēt seju! Tā kļūst svaiga, mīksta un sārta! Dienas gaitā, ja seja izskatās nogurusi, ierīvējiet un notiks liftinga efekts!

2. AEvits.
Aevits – labi strādā ar pumpiņām. Uzlieciet ādai ap acīm. Tas ir A un E vitamīnu apvienojums, lieciet no rītiem un vakaros zem acīm. Var arī iesmērēt 1 reizi dienā, paturēt 2 stundas un samitrināt ar salveti. Ja ir iespēja, tad var turēt visu dienu. Izmantot 2 nedēļas, tad pārtraukums.

3. Blefarogels Nr.1
– satur hialuronskābi. Ļoti labi mitrina, izlīdzina ādu un likvidē „maisiņus” zem acīm, burtiski dažu dienu laikā. Uzklāt biezā slānī 3 reizes dienā un uz nakti.
Var pamēģināt rīcineļļu:
No rīta pēc gēla ( liftinga efekts) uzklāt uz 2 stundām. Var iet vēl tālāk, un iegādāties tīru hialuronskābi ampulās, un tās saturu izliet blefarogela flakonā. Katru reizi pirms uzklāšanas kārtīgi sakratīt.

4. Pīlings – slavenību variants: uz tīras sausas ādas uzklāj kalcija hlorīda šķīdumu, gaida kad sakaltīs, uzklāj otru kārtu, un atkal gaida kad sakaltīs. Ieziepē rokas ar bērnu ziepēm un masē ādu, veļot rullīšus. Mehānisms sekojošs: kalcija hlorīds mijiedarbojas ar ziepēm (nātrija un kālija sāls augstākās karbonskābes), veidojas nātrija vai kālija hlorīds un augstākās karbonskābes nešķīstošais kalcija sāls, kurš saveļas kopā, vienlaicīgi uzņemot keratīna plēksnes virsējo kārtu. Sanāk saudzīgs virspusējs pīlings. Kalcija hlorīda izmantošana ādas attīrīšanai iespējama, ja nav iekaisumu. Ļoti efektīgi, pārbaudīts!!!

5. Heparīna ziede – labi palīdz pret tūsku un maisiņiem zem acīm.

6. Retinola ziede – A vitamīna krātuve.
Tas ir pret pinnēm, taču lieliski der pret novecošanu, uzlabo ādas stāvokli un likvidē apsārtumu. Var lietot arī kā masku, 20 – 30 minūtes, vai ilgāk.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.