Ņemam parastos rīsus, cik jums gadu, tik ēdamkarotes. Nomazgājam, ieberam burkā, aplejam ar siltu, vārītu ūdeni, aiztaisām ar vāku un ieliekam ledusskapī. No rīta ūdeni nolejam, ņemam 1 ēdamkaroti ar kaudzīti rīsu, vāram bez sāls 3 – 4 minūtes un apēdam līdz pusastoņiem no rīta tukšā dūšā. Atlikušos rīsus atkal aplejam ar vārītu ūdeni un liekam ledusskapī. Tā rīkojamies katru rītu, kamēr rīsi nav beigušies.
Šīs metodes noslēpums ir tajā, ka rīsu graudam ir kristāliskā struktūra. Kad mēs iemērcam graudus, mēs tajos likvidējam kartupeļu cieti, un uz graudiem parādās šūniņas. Rīsu biezputra tiek pārstrādāta nevis kuņģī, bet zarnu traktā, graudi darbojas kā adsorbents. Pēc ārstēšanās kursa jūs būsiet ne tikai veselāks, bet arī jaunāks. Viens noteikums: pēc brokastīm ar rīsiem vēlams 3 stundas neēst un nedzert. Pēc tāda ēdiena lietošanas pazūd sāpes jostasvietā, pārstāj krakšķēt kakls.