8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Savas ģimenes tipu jūs variet noteikt ar numeroloģijas palīdzību

 
zJqjW8GEoq0
Ja jūs gribat saprast kāda būs topošā jūsu draugu. vai paziņu laulības dzīve (vai pārbaudīt savējo), vispirms aprēķiniet abu laulāto vārda un uzvārda kodus (pirms laulību uzvārda). Kodu aprēķiniet izmantojot burtu un ciparu attiecību tabulu.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A Ā B C Č D E Ē F
G Ģ H I Ī J K Ķ L
Ļ M N Ņ O P R S Š
T U Ū V Z Ž      
Saskaitāt visus burtu ciparus kopā gan vārdam, gan arī uzvārdam līdz viena cipara skaitlim.
Līgavaiņa vārds ir Jānis Lapsiņš, bet līgavas vārds ir Solvita Vizāne, tātad:
 
Jānis: 6+2+3+4+8=23=2+3=5
Lapsiņš: 9+1+6+8+4+4+9=41=1+4=5
Līgavaiņa kods: 5+5=10=1+0=1
 
Solvita: 8+5+9+4+4+1+1=32=3+2=5
Vizāne: 4+4+5+2+3+7=25=2+5=7
Līgavas kods: 5+7=12=1+2=3
 
Pāra kods: 1+3=4
 

Tātad, šī pāra kods ir 4 un pāra raksturojums atbildīs 4 koda raksturojumam. Tagad tik atliek svarīgākais, noskaidrot kā jūsu vārdu enerģētika ietekmēs jūsu attiecības:

Vieninieks: palīdzēs katram ģimenes loceklim gan nopelnīt naudu, gan arī to tērēt. Skopuma un izšķērdības jūsu ģimenē nebūs, visi finansu jautājumus jūs atrisināsiet nepiespiestā gaisotnē, teiksim pie vakariņu galda. Bērni, tādās ģimenēs, spēj novērtēt un zin vērtību katram nopelnītajam centam, nebaidās no grūtībām un lieliski orientējas mūsdienu pasaulē.

Divnieks: šī cipara enerģētika mūžīgi provocē ”vētru ūdensglāzē”, nesaskaņas mājinieku starpā uzliesmo kā šaujampulveris, bet viena sliktais garastāvoklis ir spējīgs sabojāt visu atlikušo dienu pārējiem. Pēc kaislīgiem strīdiem ģimenē uz dažām dienām iestājas mirs un klusums. Tieši līdz nākamajam uzliesmojumam.

Trijnieks: pārsteidzoši pozitīvs cipars, tas dāvā ģimenei mīlestības un radošuma enerģiju. Ģimenes pavards, gluži kā magnēts pievelk talantīgus cilvēkus, mājā vienmēr ir daudz viesu un bērni aktīvi attīstās radošā gaisotnē, ātri apzinoties savu aicinājumu. Strīdi rodas tikai ideoloģisku iemeslu dēļ.

Četrinieks: jūsu māja visu laiku ir pilna ar cilvēkiem – brālēni no Balviem, vecvecāki no Liepājas un citi radi, kuri jūsu viesmīlību uztver kā lielisku alternatīvu viesnīcai, bet draugi no citām pilsētām zin pavisam noteikti, ka pie jums viņiem netiks atteiktas naktsmājas. Pie jums vienmēr ir trokšņaini un jautri, ja arī rodas kādas problēmas, tad tās tiek atrisinātas kopīgi un nekavējoties. Jaunākajiem un vecākajiem ir ļoti līdzīgas intereses: visbiežāk tūrisms, sports un makšķerēšana.

Piecinieks: šādu attiecību modeli ir ļoti grūti nosaukt par ģimeni, tik ļoti tās locekļi dreb par savu brīvību un neatkarību. Kaķiem, kas dzīvo katrs par sevi ir samērā grūti izveidot stingras savstarpējas attiecības vienam ar otru, tāpēc, lai izveidotu spēcīgu laulību neiztikt bez spēcīgām jūtām – vai bez trešo personu iejaukšanās.

Sešinieks: šī savienība ilgst tieši tik ilgi, kamēr ir draugi un tuvinieki, kuri ir ar mieru samierināt, vai atbalstīt laulātos. Kaut arī vīriem ir spēcīgas jūtas pret sievām, izejot ārpus mājas sienām kā vieni, tā arī otri ir spējīgi uz nodevību. Savstarpējās krāpšanas un meli atstāj ietekmi uz bērniem, kuriem, dēļ vecāku uzvedības, ir ļoti grūti saprast ”kas ir labi un , kas ir slikti”.

Septītnieks: šādā ģimenē valda mīlestība, draudzība un savstarpēja cieņa, bet skandālu nemēdz būt nemaz – pat, ja ļoti retos gadījumos šī laulība izjūk, laulātie iztiek bez abpusējā pretenzijām un aizvainojumiem. Bērnu audzināšana un rūpes par vecākiem, šajā ģimenē ir primārās lietas, kā nākošā ir jautājumi, kuri saistīti ar izglītības saņemšanu un pašattīstību.

Astotnieks: šī ir ģimene vistiešākajā nozīmē. Visi mājinieki stāv kā klints viens par otru, vīri kā bez prāta mīl sievas, bērniem tiek visa vecāku mīlestība, vecākajai paaudzei – rūpes un uzmanība. Vienīgais, kas pietrūkst šai ģimenei ir pacietība atrisināt saimnieciska rakstura problēmiņas. Par laimi materiālās grūtības apiet šo ģimeni ar līkumu, vienīgais, no kā vajadzētu izvairīties – sīkas ķildas par ikdienišķiem sīkumiem.

Devītnieks: šis ir reti sastopams ģimenes modelis. Tajā tiek stingri ievēroti noteikumi un visbiežāk bērni turpina šīs ģimenes tradīcijas. Laulātos apvieno ne tikai abpusējas jūtas, bet arī kopīgi uzdevumu, intereses un mērķi: vīrs ar sievu var pat strādāt vienā uzņēmumā. Kopā ar bērniem ierīko dārzu, nodarbojas ar suņu audzēšanu, aizraujas ar tradicionālo amatniecību, vai arī draudzīgi dzied vienā korī.

Nu lūk, skaitļošana ir beigusies – ģimenes kods ir noteikt un tika noskaidrots kādas attiecības veidosies starp laulātajiem, bērniem un citiem ģimenes locekļiem. Labi, ja sanāca 1,3,7,8, vai 9. Bet ko darīt ar 2 un 5? Ko darīt, ja tas attiecību modelis, kāds jums sanāca jūs neapmierina, bet kāzas jau sestdien? Viss ir ļoti vienkārši! Ir ļoti daudzas lietas, kas var izmainīt jūsu ģimenes numeroloģiju. Piemēram pārbraukšana uz citu dzīves vietu, vai bērna piedzimšana. Numeroloģija ir tik plaša un dažāda. Šeit tika apskatīts veids kā izrēķināt kodu pēc vārda un uzvārda, bet vēl jau var rēķināt ar dzimšanas gadiem un datumiem. Iespēju ir tik daudz…. Un galu galā, jūs varat tam visam atmest ar roku un vienkārši nenoticēt, paļaujoties uz likteni.

avots: VK.com 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.