8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Padomi, kā attīrīt un atjaunot organismu?

 

4751775

Radiniet sevi vienreiz nedēļā no rīta tukšā dūšā apēst zaļumu  saišķīti (ķiploku lapas, salātlapas, lokus, selerijas, dilles, pētersīļus). Centieties neēst maizi un nelietot sāli. Galvenais komponents šajā attīrīšanas etapā ir pētersīļi. Pēc pusstundas var ķerties klāt nākamajam etapam- ēdiet svaigas ogas, augļus un dārzeņus, neuzdzerot ūdeni.
Zaļumi veicina uroģenitālās sistēmas darbību, savukārt, augļi, ogas un dārzeņi aktivizē zarnu traktu un kuņģi, atbrīvojot organismu no sārņiem.

Katru rītu tukšā dūšā būtu nepieciešams apēst pusīti vārītas sarīvētas bietes, sajauktas ar vienu ēdamkaroti augu eļļas (saulespuķu, olīveļļas u.t.t.).

No rīta tukšā dūšā izdzeriet vienu glāzi svaigas burkānu sulas.

Apstrādājiet ar tvaiku rudzu klijas. Iejauciet tās ēdienos katrā ēdienreizē (1-2 karotes diennaktī).

Starp ēdienreizēm apēdiet pa 1 ēdamkarotei sekojoša maisījuma: 100 g alvejas lakstu, 100 g svaiga medus, 300 g žāvētu aprikožu, 300 g žāvētu plūmju, 300 g vīģu. Var uzdzert glāzi silta, attīrīta ūdens un uzēst rupjmaizes šķēli.

Vakaros vai no rītiem tukšā dūšā izdzeriet glāzi maztauku kefīra ar 1 ēdamkaroti augu eļļas.

Ņemam pa 100 g bērzu pumpuru, salmeņu, asinszāļu un kumelīšu. Sasmalcinām un ievietojam stikla burkā ar vāku. Vakarā 1 ēdamkaroti maisījuma aplejam ar 500 ml verdoša ūdens. Dodam nostāvēties 20 minūtes un izkāšam caur marli. Vienā glāzē iegūtā šķīduma izšķīdinām karoti medus, tad to izdzeram. Pēc tam nedrīkst ēst un dzert.
Šo procedūru veic pirms gulētiešanas. No rīta uzsildām atlikušo uzlējumu, izšķīdinām karoti medus un izdzeram 25 minūtes pirms brokastīm. Turpiniet šo procedūru katru dienu, līdz maisījums beigsies.

Rūpīgi nomazgājiet un nosusiniet rīsus. Vāriet no rītiem pa 2 ēdamkarotēm, mainot ūdeni ik pēc 10 minūtēm. Pēc 2 stundām pēc rīsu apēšanas var apēst vienu ābolu. Attīrot šādā veidā organismu, jau pēc nedēļas manīsiet lieliskus rezultātus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.