-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Strīds?! Uzzini, ko nekad nevajag darīt strīda laikā!

 
reWalls_com-51302
1. Nekad nepieminiet vecākus.
 
Jūsu strīds nedrīkst skart nevienu citu kā tikai jūs un jūsu partneri.- nekad strīda laikā nepieminiet vecākus. Aizvainojums par vecākiem var būt tik liels, ka jūs to nevarēsiet aizmirst gadiem ilgi. Neļaujiet arī vecākiem piedalīties jūsu strīdos. Ja tas tomēr ir noticis, tad tā problēma nav vairs tikai starp vīru un sievu, starp jums un vecākiem noteikti būs radusies plaisa.
 
2. Izvairieties no jebkādas vardarbības.
 
Parasti strīdi neraisa ne labas manieres, ne to labāko uzvedību, strīdos nav ne cēlu dāmu, ne galantu kavalieru. Bieži vien pāri iesaistās diezgan nežēlīgā cīņā,kad vairs nevar argumentēt ar vārdiem, tad ķeras pie dūru cīņām. Nav svarīgi, cik dusmīgi un nikni esat, nekad neļaujiet sev un jūsu partnerim ķerties pie vardarbības. Sāpes, ko jums ir nodarījis mīļotais cilvēks, vienkārši iznīcina mīlestību.
 
3. Nekad nerunājiet par šķiršanos.
 
Lai cik neglītus vārdus jūs sakiet viens otram, bet nekad nepieminiet šķiršanos. Tie ir paši aizvainojošākie vārdi ko vīrs un sieva viens otram var pateikt. Šķiršanās pilnīgi noteikti sekos, ja kāds no partneriem to visu laiku pieminēs strīdu laikā. Mēs esam pārliecināti, ja jūs mīliet viens otru, tad jūs visu dzīvi nožēlosiet, ka esiet izšķīrušies dusmu un impulsu dzīti.
 
4. Nekad neaizejiet no mājām strīda laikā.
 
Filmās bieži rāda, kā vīrs vai sieva skrien pakaļ savai otrajai pusītei laukā no mājas, lai tikai atvainotos. Bet reālajā dzīvē tā notiek ļoti reti. Aiziešana no mājas strīda laikā ir visstulbākais ko var izdarīt. Labāk ir nereaģēt uz partnera replikām, ļaut sev un viņam nomierināties un tad visu izrunāt mierīgā ceļā.
 
5. Neejiet gulēt atsevišķi.
 
Jums ir jāguļ kopā ar partneri, kā jūs to darījāt katru nakti pirms strīda. Tas ir labākais veids, kā tikt galā ar saspīlēto atmosfēru, kas ir radusies. Iesākumā jūs variet uzgriezt viens otram muguru, bet, kad būsiet iemiguši- instinkti un ieradumi ņems virsroku pār jūsu aizvainojumiem. Kad jūs no rīta pamodīsieties, pilnīgi iespējams atradīsieties partnera apskāvienos, vai redzēsiet smaidu viņa sejā. Strīdam beigas!
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.