0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

8 nelaimes gadījumi seksa laikā

 

1

1.Aviokatastrofa

1991. gada 23-jā decembrī, izpildot testa lidojumu, avarēja kompānijas Piper Aircraft lidmašīna. Piloti bija vīrietis un sieviete. Abi cietušie bija tikai daļēji ģērbušies, un priekšējais sēdeklis labajā pusē bija daļēji nolaists guļus stāvoklī. Cietušie nebija piesprādzējušies.
Eksperti secināja, ka par avārijas iemeslu kļuva tas, ka pirmais pilots izprovocēja otro pilotu uz darbībām, kuras absolūti nebija saistītas ar lidojuma veikšanu.

2. Asinskārs lauva

Karibā, populārā tūristu vietā Āfrikā, lauva nogalināja sievieti vārdā Šaraja Mavera laikā, kad viņa krūmos nodarbojās ar seksu ar savu draugu. Pēc drauga liecībām, sadzirdot skaļu rēcienu, viņš instinktīvi aizskrēja saukt palīgā. Par problēmu kļuva tas, ka vīrietis bija pilnīgi pliks, tikai ar uzvilktu prezervatīvu, tāpēc garāmgājēji viņu uzskatīja par jukušu. Sieviete tika nogalināta, pirms ieradās policija.
Nāvi nesošs vilciens

Asu izjūtu meklējumos, pārītis no Ukrainas izlēma nodarboties ar seksu uz dzelzceļa sliedēm. Pretī braucošs vilciens nogalināja sievieti un nogrieza vīrietim kājas.

Asu izjūtu meklējumos, pārītis no Ukrainas izlēma nodarboties ar seksu uz dzelzceļa sliedēm. Pretī braucošs vilciens nogalināja sievieti un nogrieza vīrietim kājas.

4. Aka

Pārītis no Spānijas atrada klusu vietiņu un nolēma pamīlēties. Viņus pievīla nepilnīgi pievērta aka. Sieviete iekrita iekšā, bet viņas partneri pārņēma panika un viņš metās bēgt. Tomēr viņš nepiemirsa anonīmi brīdināt policiju. Policija izvilka puspliku sievieti, kura nenositās, pateicoties tam, ka mācēja peldēt un kritiena laikā nesasita galvu.

Mājsaimniece no Velsas supermārketā zaudēja samaņu. Par ģīboņa iemeslu kļuva vibrējoša apakšveļa, kas cietušajai bija uzvilkta virsū. Pēc liecinieku vārdiem, līdz tam laikam, kamēr ieradās ātrās palīdzības mašīna, varēja dzirdēt dīvainu dūkoņu, kas nāca no sievietes apakšveļas.

Kāds Ņujorkas taksists pamanīja smagi ievainotu un pilnīgi pliku pārīti. Izmeklēšanas rezultātā drēbes tika atrastas uz ēkas jumta, kas bija tieši virs tās vietas, kurā tika atrasti mīlnieki. Nekādas vardarbības pazīmes policija neatklāja, tāpēc tika izdarīts secinājums, ka pārītis bija pārāk aizrāvies ar seksu uz jumta un no tā nokrita.

Daudzi pāri zina, kas ir sekss uz mašīnas aizmugurējiem sēdekļiem. Bet pārim no Pensilvānijas šī pieredze kļuva par pēdējo. Kaislības varā viņi aizmirsa izslēgt dzinēju. Un tā kā mašīna atradās slēgtā garāžā, par viņu aizmāršības rezultātu kļuva abu saindēšanās ar tvana gāzi un nāve.

Kaisle uzliesmoja starp jaunajiem mīlniekiem no Vācijas tieši uz autobāņa. Pārītis izlēma piebremzēt un krūmos pamīlēties. Bet pēkšņi laiks strauji sabojājās, zibens iespēra krūmos tieši blakus mīlniekiem. Tā bija tik spilgta, ka jaunos cilvēkus padarīja aklus un pilnīgi dezorientēja.
Pārsalušus un plikus, viņus atrada garām braucoša policijas patruļa, kura iedeva nelaimīgajiem drēbes, kā arī palīdzēja ar viņu automašīnas transportēšanu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.