-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Skaistas kājas ar 5 vingrojumiem augšstilbu iekšējai daļai

 

6ca6767601180b2d_side-lying-lifts

Lai jūras kūrortā sajustos kā “Miss bikini”, ir jāsāk vingrot jau tagad!
Te, lūk, būs 5 vingrojumi, kas palīdzēs sasniegt labus rezultātus:

1. Apgulieties uz sāniem, sakrustojiet rokas sev priekšā. Roku var nolikt arī zem galvas. Saspiediet fitbolu starp kājām un lēni celiet to uz augšu. Izpildiet 3 piegājienos pa 15 reizēm.

2. Nostājieties taisni, kājas platāk par pleciem, purngali vērsti uz sāniem. Rokās turiet pa hantelei. Sēdieties un izvērsiet rokas uz sāniem. Rokas turiet paralēli gurniem. Piecelieties un nolaidiet rokas uz leju. 3 piegājieni pa 15 reizēm.

3. Apgulieties uz sāniem un sakrustojiet augšējo kāju ar apakšējo, pieskaroties ar ceļgalu pie grīdas. Apakšējās rokas elkoni atspiediet pret grīdu un pieturiet galvu. Izelpojot, paceliet apakšējo kāju, ieelpojiet un kāju nolaidiet lejā. Ķermenim ir jābūt taisnam. Izpildiet pa 10 reizēm uz katra sāna.

4. Nostājieties taisni, kājas kopā, rokas paceltas līdz plecu līmenim, katrā rokā pa hantelei. Sēdieties, veicot kustību ar sēžamvietu, it kā gribētu apsēsties uz krēsla. Rokas paceliet uz augšu. Atgriezieties sākuma stāvoklī. Atkārtojiet 3 piegājienos pa 15 reizēm.

5. Stāviet taisni, kājas kopā, rokās 3-5 kg smagas hanteles. Izdariet lielu soli pa labi, noturot kreiso kāju taisnu. Atgriezieties sākumstāvoklī. Izpildiet 3 piegājienos pa 10 reizēm ar katru kāju.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.