1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

13 lietas, bez kurām pilnīgi noteikti var iztikt

 

DSC9844

Atbrīvojot savu dzīvi no 13 nevajadzīgām lietām, jūs sajutīsiet laimes un prieka pieplūdumu. Pamēģiniet!

1. Tieciet vaļā no ieraduma vienmēr pierādīt savu taisnību. Starp mums ir tik daudz cilvēku, kuri, pat pastāvot šķiršanās draudiem, nevar samierināties un pieņemt otra cilvēka atšķirīgu viedokli, šādā veidā sāpinot otru. Tas nav tā vērts.

2. Pārtrauciet visu kontrolēt. Vienkārši ļaujiet jūsu tuviniekiem, draugiem, kolēģiem, nepazīstamiem cilvēkiem uz ielas būtu tādiem, kādi viņi ir.

3. Pārstājiet uzvelt vainu uz citiem. Nevajag vainot pārējos jūsu nespējā vai negatīvās sajūtās. Neizšķērdējiet lieki enerģiju, bet uzņematies pilnu atbildību par savu dzīvi paši.

4. Neizsakāties par sevi negatīvi. Daudzi cilvēki kaitē sev, jo ļauj negatīvām domām un emocijām vadīt pār savu dzīvi. Jūs esiet labāki un spējīgāki, nekā jums šķiet.

5. Pārtrauciet žēloties. Atbrīvojieties no pastāvīgas vajadzības žēloties par visu un visiem: cilvēkiem, situācijām, notikumiem, kas padara jūs nelaimīgus. Neviena situācija nevar jūs sarūgtināt, ja tam neļaujas.

6. Atsakieties no kritikas. Nekritizējiet cilvēkus, kuri no jums atšķiras, un notikumus, kuri neatbilst jūsu cerībām. Visi cilvēki ir dažādi.

7. Atbrīvojieties no vajadzības atstāt uz citiem iespaidu. Pārstājiet pietēlot un būt par to, kas jūs patiesībā neesiet. Noņemiet masku, pieņemiet un iemīliet savu patieso Es.

8. Nepretojieties pārmaiņām. Pārmaiņas – tas ir normāli, tās ir nepieciešamas, lai virzītos uz priekšu, lai izmainītu mūsu un apkārtējo dzīvi uz labāku pusi.

9. Mēģiniet saprast savādākus cilvēkus un notikumus, esiet atvērti pretī jaunajam.

10. Atlaidiet pagātni. Tas nav viegli, it īpaši ja pagātne jums patīk vairāk, nekā tagadne, bet nākotne nedaudz biedē. Bet jums ir jāpieņem šis fakts, ka tagadne ir viss, kas jums pieder.

11. Atbrīvojieties no bailēm. Bailes – tā ir ilūzija, tās neeksistē, jūs tās izdomājāt.

12. Pārtrauciet taisnoties.

13. Dzīvojiet savu dzīvi tā, kā to vēlaties jūs paši, nevis atkarībā no citu cerībām un gaidām. Daudzi dara dzīvē to, ko no viņiem sagaida vecāki, draugi, skolotāji, valdība un sabiedrība. Šie cilvēki ignorē savu iekšējo balsi, aicinājumu. Viņi ir tik ļoti aizņemti ar to, lai attaisnotu citu cerības, ka zaudē kontroli pār savu dzīvi. Aizmirst par to, kas dara viņus laimīgus, ko viņi vēlas patiesībā… Un, visbeidzot, viņi aizmirst paši par sevi.

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.