6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Ietaupi! Skaistumkopšanu mājās ar visiem pieejamiem produktiem

 
Doutzen-Kroes-Smouldering-Madame-Figaro-Magazine-03
1. Tēja.
 Satur polifenolus, kuriem piemīt atjaunojošs efekts. Lai uzlabotu ādas krāsu un tvirtumu, uztaisi tējas novārījumu, atdzesē un sajauc ar saputotu olas baltumu. Uznes uz sejas iegūto masu un pēc 10 minūtēm nomazgā ar siltu ūdeni.
2. Ledus.
 Tas padara tavu ādu elastīgu. Paņem dažus ledus kubiciņus un ietin tos plāna auduma gabalā. Tad sāc masēt ar ledu krūtis. Veic apļveida kustības, neskaroties krūšgaliem. Atkārto procedūru katru vakaru, lai uzlabotu asinsriti un nepieļautu striju veidošanos.
 
3. Sāls.
 Smalkā sāls lieliski mīkstina pēdu ādu. Pusglāzi sāls pievieno bļodā ar siltu ūdeni un iegūtā šķīdumā iemērc kājas. Tad nomazgā kājas ar siltu ūdeni un nosusini ar dvieli.
Toties rupjā sāls palīdzēs tev noņemt lieko ādu no papēžiem un pēdām. Šim nolūkam ierīvē tajās sāli ar mitrās švammes palīdzību vairākas minūtes. Pēc procedūras uz ādas uznes barojošo krēmu.
4. Raugs.
 Tas satur B grupas vitamīnus, kuri noņem iekaisumu un novērš piņņu veidošanos. Divas tējkarotes rauga iemaisi siltā pienā, iegūto masu uznes uz sejas. Dod maskai izžūt, tad nomazgā to ar siltu ūdeni.
5. Karotes.
 Noņemt tumšus lokus zem acīm palīdzēs divas karotes. Ieliec tās saldētavā uz vairākām stundām. Tad izņem ārā un pieliec pie plakstiņiem uz vienu minūti. Pēc procedūras akurāti pamasē ādu ap acīm.
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.