9 C
Rīga
trešdien, 6 novembris, 2024

Kartupeļu sautējums podiņā ar vistas gaļu

 

French-Onion-Soup-Recipe

Sastāvs:

1 kg kartupeļu
250 gr skāba krējuma
dilles
sāls, pipari
400 g vistas filejas

Lasi vēl: 
Pagatavo vistu „Pikaso”
Gards dārzeņu un vistas gaļas sacepums
Maigs sacepums – vistas fileja ar tomātiem

Pagatavošana:

Vistu sagriezt garenos gabaliņos, nelielus kartupeļus atstāt veselus, lielākus griezt uz pusēm. Gaļu un kartupeļus saberiet bļodā, pieberiet sāli, piparus, dilles un kārtīgi samaisiet. Salikt visu podiņos, pārliet ar skābo krējumu un likt sasildītā cepeškrāsnī. Cep, kamēr gatavs.

Lai garšo!

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.