8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

7 neparasti majonēzes izmantošanas veidi. Tev pat nebija aizdomas par ko tādu

 

Swirl of salad dressing on a spoon

7 veidi, kas pierāda, ka majonēze nav tikai ēdams produkts, bet arī ļoti noderīgs saimniecībā.

1. Attīra rokas
Šiss attiecas vairāk uz vīriešiem. Ar majonēzes palīdzību var attīrīt ar eļļām un smērvielām sasmērētās rokas. Iezied rokas ar majonēzi un pēc kāda laika nomazgā tās ar karstu ūdeni.

2.Likvidē baltos pleķus
Ja vēlies tikt vaļā no baltajiem pleķiem, kas paliek uz lakotām mēbelēm no slapjiem traukiem, uzzied skartajai vietai majonēzi un paberzē ar salveti. Pēc kāda laika noslauki ar mitru lupatiņu.

3. Lielisks līdzeklis matiem.
Ja tu vēlies skaistus matus, tad lieto mājās pagatavotu majonēzi. Olas dzeltenums piedos matiem mirdzumu, augu eļļa ļoti labi baro matus, sinepes stimulē matu augšanu, bet etiķis piedos tiem apjomu. 1 ēdamkaroti mājās gatavotas majonēzes ieziediet matos un pēc kāda laika kārtīgi tos izmazgājiet ar šampūnu.

4. Paglābs no utīm
Ja bērns mājās ir atnesis utis, iesmērē matos majonēzi, uzliec dušas cepurīti un pēc 4 stundām no utīm vairs nebūs ne vēsts.

5. Notīra zīmējumus
Ja bērni ir ”pacentušies” un sazīmējuši krāsotas sienas, tad tās viegli var notīrīt ar majonēzes palīdzību. Uzklāj majonēzi un pēc kāda laika notīri kopā ar visu zīmējumu.

6. Stiprinām nagus
Lai jūsu nagi pūtu stipri, lietojiet majonēzes maskas. Majonēze lieliski mitrina un baro nagus.

7. Likvidējam līmes pēdas pēc uzlīmēm
Lai atbrīvotos no līmes pēdām ko atstāj uzlīmes, atliek vien skarto vietu sasmērēt ar majonēzi, nogaidīt 15 minūtes un tad ar lupatiņu notīrīt to, kas ir palicis pāri.

 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.