Sastāvdaļas:
5 šķēles cūkgaļas karbonādes
1 sīpols
1 burkāns
1 paprika
pētersīļi
sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Burkānu sarīvēt uz rupjās dārzeņu rīves, sīpolu un papriku smalki sagriezt.
Sīpolu, burkānu un papriku cepiet uz pannas, pievienojiet sāli, piparus, garšvielas, kad viss sacepies pievienojiet kapātus pētersīļus.
Katru gaļas gabaliņu pasālīt, sapiparot un kārtīgi izklapēt ar gaļas āmurīti.
Uz gaļas uzliekas pildījumu un satiniet to rullītī.
Cepamo trauku iesmērējiet ar eļļu, sakārtojiet rullīšus. Ja Vēl ir palicis pāri pildījums, to variet pārbērt pa virsu.
Pārklājiet ar foliju.Lieciet iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 200 grādos uz 30 minūtēm.
Tad noņemiet foliju un pacepiet vēl minūtes 15-20.
Pildījumu var lietot kādu vien vēlaties.
Labu apetīti!