6 porcijas-1 porcijā – 153 kalorijas
Sastāvdaļas :
garneles – 340 g
ķiploki – 3 daiviņas
sīpoli – 170 g
sāls – ¼ tējk
kajēnas pipari – ¼ tējk
rapšu eļļa – 1 ēdamk.
zaļie zirnīši – 300 g
paprika – 300 g
burkāni – 300 g
brokoļi – 300 g
dārzeņu buljons – 2 ēdamk.
citronu sula – 1 ēdamk.
Lasi vēl: |
Garneles un jūras ķemmītes ar ķiplokiem |
Siltie salāti ar garnelēm, omleti un ciedru riekstiem |
Garneles, puravi un spinātveidīgie makaroni |
Pagatavošana:
ielikt atkusušas garneles dziļā traukā. Pievienot sāli un kajēnas piparus un labi samaisīt.
Sasildīt eļļu pannā- vok uz lielas uguns. Apcept garneles, nepārtraukti maisot, 5 minūtes.
Ielikt garneles atpakaļ bļodā, atstājot šķidrumu pannā.
Sagriezt sīpolu, sakapāt ķiplokus un cepat uz pannas, 3 minūtes.
Sagriezt papriku, burkānus un brokoļus. ielikt tos pannā ar zirnīšiem un pārliet ar buljonu.
Samazināt uguni līdz vidējam un gatavot dārzeņus, līdz tie ir mīksti, bet kraukšķīgi – apmēram
4 minūtes.
Ielikt garneles atpakaļ uz pannas, pievienot citronu sulu un vārīt 1 minūti.
Ja vēlas, pasniegt ar rīsiem un sojas mērci.
Great article! We will be linking to this great article on our website. Keep up the great writing.|