2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops, kurš tev būs pats labākais palīgs izvēloties dāvanas saviem mīļajiem

 

1395297105_j107389_1226991874

Ko dāvināt Aunam?

Kāda dāvana visvairāk iepriecinās Aunu? Auns ir ļoti darbīgas un zinātkāras dabas. Viņa hobiji bieži mainās, turklāt katra jauna aizraušanās Aunam – tā ir vesela neizpētīta pasaule, kas aizņem visu viņa uzmanību. Atbilde ir acīmredzama. Aunam ir nepieciešama tāda dāvana, kas sakritīs ar viņa šībrīža vēlmēm un vaļaspriekiem.

Tomēr, ja jūs neesiet pārliecināts par savu izvēli, ja neziniet, ar ko viņš ir aizrāvies uz doto momentu, vai arī sen neesiet satikušies ar Aunu, uzdāviniet viņam naudu lielā, stilīgā, spilgtā aploksnē. Plašai, ekspansīvai Auna dabai, kuras stihija ir Uguns, ir svarīgi, lai dāvana pievērstu skatienus un priecētu ar sulīgām, dzīvespriecīgām krāsām.

Padomi, kā izvēlēties Aunam dāvanu.
Iegādājoties dāvanu, ņemiet vērā to, ar ko Auns uz doto brīdi ir aizrāvies. Atbalstiet viņa hobiju!
Pievērsiet uzmanību tam, ka aktīvam Aunam hobiji regulāri mainās, tā kā nepaļaujieties uz gadu vecu informāciju, bet uzziniet precīzi, ar ko Auns nodarbojās tieši šobrīd.

☻Ieklausieties paša Auna vēlmēs. Visticamāk, viņš pats iepriekš dos mājienu (vai pat pierunās pilnas ausis) par to, ko gribētu saņemt no jums dāvanā.

☻Ja Auns jums nav pateicis pats, par ko sapņo, uzprasiet viņam to tieši. Tas viņam patiks.

☻Diplomātija – nav Auna stiprākā puse. Viņš nevarēs noslēpt savu vilšanos vai pat neapmierinātību ar nevēlamu dāvanu, tā kā dāviniet to, kas Aunu tiešām iepriecinās, vai arī – naudu.

☻Atšķirībā no daudzām citām zīmēm, nauda vai dāvanu karte – labs variants dāvanai Aunam. Viņš atradīs tām vērtīgu pielietojumu un neaizmirsīs, ka šo dāvanu viņam uzdāvinājāt tieši jūs.

☻Enerģisks Auns mīl uzturēt sevi labā formā. Fitnesa kluba vai baseina abonements, dāvanu karte skaistumkopšanas salonā vienmēr būs viņam tieši laikā.

☻Auns seko līdzi savam izskatam un pienācīgi novērtēs kosmētikas komplektu vai labus, dārgus ķermeņa kopšanas līdzekļus.

☻Neaizmirstiet par dāvanas ārējo noformējumu – tam jābūt spilgtam, dzīvespriecīgam un jāizstaro enerģija, tāpat kā paša Auna ugunīgai dabai!

☻Labi, ja finanses atļauj jums izdarīt dāvanu „ar vērienu”, atbilstoši Auna maksimālismam. Šādas dāvanas viņš novērtē visvairāk! Principā dāvana var būt „ar vērienu” arī izmēros, pēc principa, ka „labas dāvanas jābūt daudz”.

☻Aktīvam, dzīvi mīlošam Aunam vienmēr patiks tādas dāvanas kā ceļojums, izbrauciens vai kaut vai neliels piedzīvojums – gājiens uz mīļākās grupas koncertu, jautra ballīte, pikniks draugu lokā.

Labākās dāvanas Aunam

Ziedi Aunam
Auns mīl puķes, īpaši, ja tās ir spilgtās krāsās un to ir daudz. Viņš nenovērtēs ēdelveisa maigo skaistumu, toties būs sajūsmā no ziedu salonā prasmīgi ietītā „simts drēbēs” rožu pušķa, tulpēm, hrizantēmām, turklāt visaktīvākos toņos. Oriģināls svētku iepakojums nav mazāk svarīgs kā pašas puķes.

Tehnika Aunam
Ja līdzekļi atļauj, uzreiz uzdāviniet viņam Ferrari. Bet, ja nopietni, tad atcerieties: tehnikā Auns vērtē ne tikai kvalitāti, bet arī stilīgas funkcionālās īpašības. Viņu ir viegli iepriecināt ar jebkuru tehnisku jauninājumu, kā arī ar neparastu dizainu.

Juvelierizstrādājumi Aunam
Aunam ir vienlīdzīgi svarīgi, lai rotaslieta nebūtu lēta un vienlaicīgi priecētu aci ar oriģinalitāti. Garlaicīga klasiskā kaklarota diez vai iepriecinās viņu, pat ja tā maksās lielu naudu. Labs variants ir autorizstrādājumi.

Sadzīves priekšmeti
Auns ir spējīgs dāvanā novērtēt praktiskumu, bet atcerieties: tas nav viņam pirmajā vietā. Tāpēc, pat visbanālākajai lietai, kas paredzēta Aunam dāvanā, ir jābūt oriģinālai, ar kādām papildus opcijām. Ja panna – tad īpaši aprīkota, kurā var gatavot ēdienu bez sāls un ūdens. Ja čībiņas – tad apsildāmas. Lai jūsu fantāzijai nav robežu!

Parfimērija Aunam
Aromātam jābūt tik pat enerģiskam un uzmundrinošam, kā pats Auns. Spilgtas, aktīvas, svaigas smaržas patiks viņam. Auns nav vienaldzīgs pret apkārtējo viedokli, tāpēc izvēlieties viņam pazīstamu zīmolu parfīmu. Nav obligāti klasiku, aunam vairāk patiks modernas novitātes!

Nieciņi un suvenīri Aunam
Mīkstie lācīši un rokdarbi – nevar būt kā dāvanas variants Aunam. Protams, gadās arī viņam iegribas šajā jomā, tomēr dāviniet Aunam nieciņus tikai tādā gadījumā, ja esiet pārliecināti, ka tieši par to viņš šobrīd sapņo. Ja tomēr nē, tā būs naudas izmešana vējā.

Dāvanas astroloģija
Auna laimes krāsas: sarkana, oranža.
Auna laimes metāls: platīns, hroms, tērauds, dzelzs.
Akmens – talismans: visi akmeņi sarkanā krāsā (rubīns, hematīts, granāts), visi spilgtie, dārgie, caurspīdīgie akmeņi (safīrs, smaragds, dimants u.c.).

Lasi vēl:
Fen – Šui: Kādas dāvanas nevajag dāvināt
Kā katra zodiaka zīme reaģē uz sarežģītām situācijām? ”SVIESTA” horoskops
Uzzini kā pārdzīvo katra horoskopa zīme!

Ko dāvināt Vērsim?

Ja grāmatu uzskata par labāko dāvanu, tad grāmatai Vērsim jābūt grezni izrotātai, dārgos vākos, ar skaistām ilustrācijām. Tas pats attiecas arī uz jebkuru citu dāvanu. Vērsim ir svarīgi, lai dāvana būtu dārga un pamatīga, „uz mūžu”, lai ar to varētu lepoties un apbrīnot.

Vērsis – Zemes zīme, viņa galvenā īpašība ir praktiskums, tāpēc dāvana viņam ir kas būtisks, ko var izmantot ilgstoši. Dārgas biļetes uz pirmizrādi te nederēs, jo izrāde beigsies, un Vērsis sajutīsies piemānīts, jo īstā dāvana taču nevar beigties!

Ieteikumi, kā izvēlēties dāvanu Vērsim
☻Nav obligāti, bet ir vēlams, lai jūsu dāvana Vērsim būtu dārga. Bet, vēl labāk – ļoti dārga. Ticiet, viņš to pratīs novērtēt kā neviens cits.

☻Nemēģiniet būt oriģināls vai pārsteigt Vērsi. Dāvanas viņš uztver nopietni, tāpēc viņu drīzāk nobiedēs, nekā iepriecinās dāvana – joks vai dāvana – piedzīvojums.

☻Nešaubieties: dāvana klasiskā stilā – ir tieši tas, kas Vērsim ir vajadzīgs!
Praktiskums ir Vērša jājamzirdziņš, viņa stihija ir Zeme. Tāpēc, pat ja jūs izvēlieties kādu nieciņu, tam obligāti ir jābūt noderīgam, piemēram, krājkasīte, aproču pogas u.tml.

☻Vērsis ir estēts un viņa dāvanai jāpriecē acis. Pievērsiet īpašu uzmanību tās ārējam izskatam un iepakojumam: dāvanai ir jāizskatās dārgai un respektablai.

☻Eksistē vienīgā, vēlamā dāvana Vērsim, kura neatbilst visiem augšminētiem apgalvojumiem – tas ir kaut kas garšīgs. Ja jūs prezentēsiet Vērsim – gardēdim viņa mīļāko ēdienu, viņš par to ļoti priecāsies, pat neskatoties uz šādas dāvanas nepraktiskumu un īsu mūžu!

☻Jūs nekļūdīsieties, ja uzdāvināsiet „zelta” Vērsim kaut ko vairāk vai mazāk saistītu ar naudu. Tas var būt dārgs maks vai krājkasīte, naudas koks skaistā podā vai varde ar monētu mutē kā suvenīrs, kas, kā vēsta leģenda, pievelk bagātību.

Labākās dāvanas Vērsim
Ziedi
Puķēs, tāpat kā visā citā, Vērsis novērtēs klasiku un respektablumu. Šajā ziņā rozes vienmēr būs atbilstoša dāvana. Pušķis var būt neliels, bet dārgs, ar nekliedzošu un gaumīgu noformējumu. Un sekojiet līdzi, lai puķes būtu ideāli svaigas – Vērsis pamanīs jebkuru nepilnību un tas sabojās garastāvokli.

Tehnika
Jūs nekļūdīsieties, ja uzdāvināsiet Vērsim kaut ko no sadzīves tehnikas. Bet „kaut kam” ir jābūt no dārgajiem modeļiem un no pašām labākām firmām. Brīnišķīgi, ja šī lieta ir paredzēta, lai atvieglotu Vērsim dzīvi un noderēs saimniecībā, piemēram, trauku mazgājamā mašīna, mikroviļņu krāsns u.t.t. Un ņemiet vērā to, ka konservatīvais Vērsis nedzenas pakaļ jaunumiem. Tehnikai jābūt ne tikai ērtai, bet arī pārbaudītai.

Juvelierizstrādājumi
Vērsis māk būt dāsns un sagaida to arī no citiem, jo īpaši no mīļajiem tuviniekiem. Tāpēc nevajadzētu viņu aizvainot ar lētu bižutēriju. Ja jums ir maz naudas, labāk uzdāviniet ko citu. Pretējā gadījumā jūsu izvēlei jābūt dārgām rotaslietām no zelta, briljantiem u.tml.

Sadzīves priekšmeti
Ja jums nav daudz naudas, bet jūs esiet lietas kursā, kurš sadzīves priekšmets pietrūkst Vērša saimniecībā – variet droši to pirkt. Vienīgais nosacījums – tam jābūt skaistam un kvalitatīvam.

Parfimērija
Vērsis atdzīst tikai dārgu, klasisku, pazīstamu zīmolu parfīmu. Visu, kas ir kā nenovecojošā stila ikona šajā jomā, piemēram, Chanel №5 vai Jicky, var droši viņam pirkt.

Nieciņi un suvenīri
Vērsis nemīl, ja priekšmetam nav pielietojuma, tāpēc pat suvenīram ir jābūt ar savu nozīmi. Piemēram, nevis parasts magnētiņš ledusskapim, bet magnētiņš – blociņš pierakstiem.

Dāvanas astroloģija

Vērša laimes krāsas: zila, rozā, zaļgana, kā arī zemes krāsas – brūna un dzeltena.
Vērša laimes metāli: varš, bronza, melhiors.
Vērša akmens – talismans: visi necaurspīdīgi pusdārgakmeņi (tirkīzs, nefrīts, jašma, ahāts, malahīts), rozā, gaiši zaļi, zili, dzelteni akmeņi (malahīts, ametists, dzintars u.c.).

Ko dāvināt Dvīņiem?

Dvīņi ir ļoti kustīga Zodiaka zīme. Viņi ir sajūsmā no pārsteigumiem un priecāsies par jebkuru neparastu un, jo īpaši, eksotisku dāvanu: suvenīru no tālām zemēm, dizainera rotām, pulksteni, kuram rādītāji iet pretējā virzienā. Pārsteidziet Dvīņus, un jūsu dāvana izrādīsies pati labākā!
Dvīņi noteikti pratīs novērtēt roku darbu (jo tādas pašas taču nevienam citam nav!), kā arī izstrādājumus, kas izskatās viegli un gaisīgi, piemēram, no stikla un tērauda. Gaiss ir Dvīņu stihija, un viņiem patīk viss, kas to atgādina, ienesot viņu dzīvē brīvību un plašumu.

Padomi, kā izvēlēties dāvanu Dvīņiem

☻Dāvanai Dvīņiem ir jābūt atšķirīgai, oriģinālai! Dvīņi var apvainoties, ja viņiem uzdāvina kaut ko konservatīvu, pat ja tas nemaksāja lēti.

☻Nevajadzētu Dvīņiem dāvināt naudu – tā ātri iztērēsies uz visādiem sīkumiem, un no dāvanas nekas pāri nepaliks, it kā jūs neko nebijāt dāvinājuši.

☻Lai nekļūdītos ar dāvanas izvēli, būtu labi precīzi uzzināt, kas iepriecinās Dvīņus. Tomēr tas ir jādara akurāti. Ja pajautāt tieši, Dvīņi var apvainoties, jo pats svarīgākais dāvanā, pēc viņu domām, ir pārsteigums.

☻Nav grūti uzzināt to, par ko sapņo Dvīņi. Pietiks aprunāties ar viņiem par tehniku, suvenīriem u.t.t. Pļāpīgie Dvīņi paši „pienesīs” jums visas savas vēlmes „uz šķīvīša”.

☻Dāvanā Dvīņiem pats galvenais ir tās būtība, nevis iesaiņojums. Viņi nepievērš uzmanību iepakojumam, uz tā varēsiet ietaupīt.

☻Nekādā gadījumā nedāviniet Dvīņiem milzīgus, maz funkcionālos priekšmetus kā vāzes, gleznas u.t.t. Kustīgie Dvīņi, kuru stihija ir Gaiss, nemīl piebāzt savu dzīvokli ar liekiem priekšmetiem.

☻Dvīņi ir komunikabli, tāpēc būs priecīgi par jebkuriem stilīgiem un oriģināliem aksesuāriem, kurus neuzkrītoši var izlikt apskatei, piemēram, šķiltavas, josta, aproce u.c.

☻Dvīņi ir ļoti intelektuāli, viņiem patīk lasīt. Lieliski noderēs laba zinātniski populārā literatūra vai žurnāla abonements par zinātni, ceļojumiem, atklājumiem.

☻ Dvīņi ir sajūsmā no visādiem gadžetiem un tehniskiem jauninājumiem, īpaši jau tiem, kurus var ielikt somiņā vai kabatā. Jūs nekļūdīsieties, ja uzdāvināsiet Dvīņiem piedzīvojumu. Ceļojums, gājiens uz modernu klubu, abonements daivinga nodarbībām vai pelde baseinā kopā ar delfīniem – jebkuras spilgtas, neierastas sajūtas patiks Dvīņiem!

Labākās dāvanas Dvīņiem

Ziedi
Dvīņi, jo īpaši sievietes, ir sajūsmā par ziediem! Turklāt, absolūti visām – no uzpūtīgām rozēm, līdz atraitnītēm. Tie nav obligāti jāpērk dārgā veikalā, Dvīņi nenovērtēs greznu iepakojumu. Viņiem patīk apbrīnot pašas puķes, nevis gofrētu papīru. Vislabākais pušķis ir tāds, kas sastāv no dažādiem augiem un puķēm.

Tehnika
Komunikabli Dvīņi būs sajūsmā no jauna mobilā telefona, pat ja viņiem to ir jau 10. Pats par sevi saprotams, ka telefonam vēlams būt pēdējā modeļa un ar daudzējādām funkcijām. Taču viņus iepriecinās arī jebkuri citi jauninājumi, īpaši jau no sadzīves tehnikas ( piemēram, robots – putekļsūcējs, radio dušas kabīnei), vai arī tādi, ko var paņemt sev līdzi (MP3, elektroniskā grāmata, planšetdators u.t.t.).

Juvelierizstrādājumi
Dvīņi vienlīdzīgi nespēs pienācīgi novērtēt banālu bižutēriju un garlaicīgu zelta ķēdīti. Lai pamodinātu viņu fantāziju, uzdāviniet Dvīņiem roku darbu, piemēram, aborigēnu rokassprādzi no Lieldienu salas vai dizainera darbu. Ir vēlami visdažādākie ornamenti un etniskā stila elementi.

Sadzīves priekšmeti
Mājsaimniecība – nav Dvīņu stiprākā puse. Diez vai viņi varēs pienācīgi novērtēt jūsu dāvanu šajā jomā. Toties, labs ķermeņa kopšanas līdzeklis (kosmētika, parfīms, dušas komplekti) viņus pat ļoti iepriecinās.

Parfimērija
Parfīmam jābūt ļoti noturīgam, ar vienu pūtienu jāpietiek visai dienai, ideāli būtu pat naktij. Jo Dvīņi tik reti ir mājās! No smaržām viņiem piestāvēs kaut kas viegls, svaigs un straujš (ir pieļaujami nedaudz mentola, gurķa, citrona u.t.t.). Uzbāzīgi, smagi aromāti nav domāti Dvīņiem.

Nieciņi un suvenīri
Ir patīkami dāvināt Dvīņiem, jo viņiem ir tik viegli izdabāt! Galvenais ir atcerēties, ka viņiem piestāvēs tikai tādi oriģināli nieciņi un aksesuāri, kurus var nodemonstrēt sabiedrībā. Somiņa, atslēgu piekariņš, pildspalva, maks un tamlīdzīgi sīkumi būs uzņemti uz „urrā”, ja tajos ir stils un, protams, sava rozīnīte.

Dāvanas astroloģija

Dvīņu laimes krāsas: no siltajiem toņiem līdz aukstajiem – spilgti dzeltens, zaļš, gaiši zils, sudraba, pelēks.
Dvīņu laimes metāls: alumīnijs, cinobrs, dzīvsudrabs.
Akmens – talismans: akvamarīns, karneols, nefrīts, obsidiāns, ametists, hrizoprazs un citi caurspīdīgi akmeņi. Visi akmeņi ar jauktu krāsu – jašma, kaķacs, tīģeracs u.c.

Ko dāvināt Vēzim?

Vēzis ir jūtīga un tajā pašā laikā noslēgta horoskopa zīme. Izvēlēties viņam dāvanu ir sarežģīti. Slepenībā viņš sagaida no jums, ka trāpīsiet „tieši mērķī”, kaut gan pats ne sevišķi afišē savas vēlmes. Protams, labāk būtu uzdāvināt Vēzim to, par ko viņš sapņo, bet ja jūs neesiet pārliecināti par izvēli, eksistē dāvanu virkne, kas Vēzim vienmēr būs noderīgas. Pirmkārt, tās ir jebkuri skaisti sīkumi un nieciņi, ar kuriem var izdaiļot savu māju vai arī izmantot saimniecībā. Turklāt, Vēži dievina visu, kas ir saistīts ar pagātni un senatni, tā kā, uzdāvinot viņam fotoalbumu vai antikvārus priekšmetus, jūs viņus ļoti iepriecināsiet. Kā arī neaizmirstiet , ka Vēzis ir estēts! Dāvanai ir jāpriecē acis!

Ieteikumi, kā izvēlēties dāvanu Vēzim

☻Nav viegli izvēlēties Vēzim dāvanu, jo viņš neatklāj savas vēlmes. Tomēr pacentieties, jo viņš tā gaida, lai jūs uzminētu! Uzminēta dāvana ir kā zīme, ka jūs pazīstiet viņa gaumi un rēķinieties ar to, un tas jūtīgajam Vēzim ir ļoti svarīgi.

☻Nekādā gadījumā nedāviniet konservatīvajam Vēzim to, kas nav viņa stilā. Piemēram, drēbes, kuras viņš nenēsās, bet kuras, jūsuprāt, viņam piestāvētu. Vēzis vienkārši apvainosies, jo uzskatīs, ka jūs viņu nepieņemiet tādu, kāds viņš ir, tāpēc cenšaties uzlabot viņa izskatu.

☻Iespējams, Vēzis nenovērtēs jūsu dāvanas oriģinalitāti. Toties jūs nekļūdīsieties, ja uzdāvināsiet viņam to, kas iepriecināja viņu kādu citu reizi iepriekš. Dāvana, kas patikusi Vēzim vakar, patiks arī šodien! Ja jūs veiksmīgi esiet dāvinājis sievietei-Vēzim ķēdīti vai rokassprādzi, tad arī šoreiz tās noderēs.

☻Vēzis ir estēts. Viņam ir jāizvēlas gaumīga dāvana.

☻Neskatoties uz uzskatu, ka Vēzim patīk praktiskas lietas, attiecībā uz dāvanu tas nav obligāts nosacījums. Vēzis dvēselē ir romantiķis, tā kā, ja jūs pasniegsiet viņam kārbiņu ar dzīviem taurenīšiem vai arī nosauksiet viņa vārdā zvaigzni, viņš būs vienkārši sajūsmā.

☻Vēzis dievina visu, kas saistīts ar vēsturi, atmiņām, pagātni. Dāvana retro stilā, antikvārie priekšmeti, laba ilustrētā vēstures grāmata, fotorāmis vai pat fotoaparāts (lai apstādinātu mirkļus) – tas viss ir lieliska izvēle dāvanai Vēzim.

☻Neaizmirstiet par to, ka Vēzis mīl labi paēst. Mājas pasēdēšanas ģimenes un draugu lokā ir viņa jājamzirdziņš, tāpēc jūs vienmēr trāpīsiet mērķī, ja uzdāvināsiet viņam kaut ko no galda piederumiem: traukus, tasīšu komplektu vai virtuves aksesuārus.

☻Vēzis ir bez maz vai „vismājīgākā” horoskopa zīme. Māja viņam nozīmē visu. Tāpēc viņš novērtēs jebkuru dāvanu, kas padarīs viņa ligzdiņu komfortablāku, mājīgāku un skaistāku, vai tās būtu ērtas mēbeles, laba sadzīves tehnika, glezna, vai nedārgs, bet izsmalcināts sīkums.

Labākās dāvanas Vēzim

Ziedi
Vēži mīl neparastus, eksotiskus un maigus ziedus. Rozes ir pārāk vulgāras viņu dabai! Vēži dos priekšroku vienai, smalki smaržīgai lilijai, nevis milzīgam gladiolu pušķim. Viņiem vairāk patiks jebkuri ziedi gaišos, maigos toņos: narcises, tulpes u.t.t. Labs variants Vēzim: puķe mēģenītē ar ūdeni (lai ilgāk stāvētu) vai puķu podā. Jo tad viņš varēs par to ilgi jūsmot!

Tehnika
Vēzis ir saimnieciska zīme, savā mājā viņš tiecas radīt maksimālu komfortu. Viņam noderēs jebkura tehnika, kas atvieglos viņam darbu (no putekļsūcēja līdz trauku mazgājamajai mašīnai), kā arī tāda, kas padarīs māju vēl mājīgāku (mūzikas centrs, DVD). Tehnika, kas saistīta ar pagātnes notikumiem: fotoaparāts, telefons ar labu kameru vai ciparu fotorāmis aizies uz „urrā”.

Juvelierizstrādājumi
Juvelierizstrādājumos Vēzim ir svarīga izsmalcinātība, kliedzošas rotaslietas ar spīguļiem – nav domātas Vēzim. Uzdāviniet Vēzim sudrabu un jūs nenokļūdīsieties. Ja jūs izvēlaties rotu ar akmeņiem, dodiet priekšroku gaišiem un mirdzošiem, kā pats Mēness, kurš ir labvēlīgs Vēzim.

Sadzīves priekšmeti
Noderēs jebkuri sadzīves priekšmeti: no mēbelēm līdz mājas čībām. Vienīgais nosacījums – dāvanai ir jāpriecē Vēža – estēta acis! Savādāk, pat vismodernākais katliņš mētāsies skapī bez pielietojuma.

Parfimērija
Aromātam jūtīgajam Vēzim jābūt romantiskam un maigam, kā pavasara vējiņa pūtiens. Nekādu asu smaržu! Ir vēlami ceriņu, jasmīna, maijpuķīšu, lavandas pieklusinātie toņi. Kā arī Vēzis būs sajūsmā no viņa bērnības vai jaunības aromāta.

Nieciņi un suvenīri
Vēzis ir viens no tām nedaudzajām horoskopa zīmēm, kuram var dāvināt jebkurus nieciņus, bet tiem ir jābūt gaumīgiem un jāpiestāv viņa dzīvoklim pēc stila.

Dāvanas astroloģija

Vēža laimes krāsas: bālas „mēnessgaismas” krāsas, mirdzošas krāsas (zelta, sudraba, violeta, lillā, gaiši zaļa).
Vēža laimes metāls: sudrabs
Vēža akmens – talismans: mirdzošu nokrāsu akmeņi (aleksandrīts, mēnessakmens, opāls, pērle, akvamarīns, hermatīts).

Ko dāvināt Lauvai?

Lauva ir Saules zīme. Viņa daba ir tikpat plaša un devīga, kā pati Saule. Tāpēc neesiet sīkumaini, izvēloties viņam dāvanu. Lauva to vienkārši nesapratīs. Dārga dāvana Lauvas acīs ir žests, kas izdarīts no visas sirds un dvēseles un nozīmē, ka jūs viņu patiešām cieniet. Lūk, kāpēc Lauvai tas ir tik svarīgi.
Dāvanai Lauvai obligāti ir jābūt izsmalcinātai, lai to varētu apbrīnot un izrādīt paziņām (kuru Lauvai ir daudz). Ja jums nepietiek naudas kam nopietnākam, tad nopērciet Lauvai nelielu suvenīru, bet obligāti pazīstama zīmola, no pēdējās kolekcijas. Atcerieties, ka, izvēloties dāvanu Lauvai, jāvadās pēc formulas: „Labāk dārgs sīkums, nekā lēta garnitūra!”

Ieteikumi, kā izvēlēties dāvanu Lauvai

☻Dāvanai obligāti ir jābūt dārgai. Karaliskais Lauva pats dāvina tieši tādas un sagaida no jums to pašu. Cēlsirdīgais Lauva piedos jums neveiksmīgu izvēli, bet sīkumainību un skopumu viņš nesapratīs.

☻Lauva dievina justies kā patrons. Ja viņš jums ir izpalīdzējis kādā lietā, uzdāviniet viņam kaut ko, kas ir saistīts ar šo notikumu vai vismaz par to atgādina (piemēram, dārgu fotogrāfiju krāšņā rāmī vai gleznu uz pasūtījuma). Lauva būs sajūsmā!

☻Lauva novērtēs ne tikai pašu dāvanu, bet arī tās noformējumu. Neekonomējiet uz dāvanu papīra!
Ir ļoti svarīgi, lai dāvanas pasniegšana notiek svinīgā gaisotnē. Šis ir tas retais gadījums, kad skaļas runas un pat patoss būs tieši laikā.

☻Dāvanai nav obligāti jābūt praktiskai. Lauvu iepriecinās viss, kas izdaiļos viņa māju un izstaros greznību, izsmalcinātību, labklājību: dārgie nieciņi, gleznas u.t.t.

☻Lauva dievina izbraucienus un sabiedriskos pasākumus, tādēļ lieliska dāvana viņam ir gājiens uz VIP – klubu, biļetes uz prestižu pirmizrādi, ceļojums uz Maldīvu salām.

☻Ja jūs esiet izvēles priekšā, ko uzdāvināt Lauvai: glamūru aksesuāru vai sadzīves tehniku par to pašu naudu, tad izvēlieties labāk pirmo, lai nekļūdītos.

☻Lauvai vienmēr ir jāatrodas uzmanības centrā, un, protams, pašam pirmajam. Jebkuras dārgo zīmolu rotaslietas, aksesuāri un parfīms – josta, atslēgu piekariņš, somiņa, smaržas, – kas uzsvērs apkārtējiem viņa augstu sociālo statusu, vienmēr patiks Lauvai.

Labākās dāvanas Lauvai

Ziedi
Lauva dievina ziedus, turklāt dārgus un, vēlams, lielā daudzumā. Saņemt dāvanā „miljonu sarkanu rožu” – tas ir par viņu. Bet rozes nav kā vienīgais iespējamais variants. Jebkuras dārgas, „cēlas”, kā arī eksotiskas puķes būs tieši laikā. Un, atcerieties, pat ja jūs dāviniet pavisam nelielu pušķi, tā iepakojumam ir jābūt greznam.

Tehnika
Praktiskums – nav pats galvenais dāvanā Lauvai. Tomēr viņš pratīs novērtēt labu tehniku, ja tā ir no jaunākiem modeļiem un ir ar atšķirīgu, stilīgu dizainu. Lauvai patīk būt citu cilvēku sabiedrībā: prestižs mobilais telefons, fotoaparāts, kamera vai planšetdators – no tiem viņš būs sajūsmā.

Juvelierizstrādājumi
Lauvas stihija ir Saule, līdz ar to izvēlieties viņam rotaslietas no saulainā zelta un jūs nekļūdīsieties! Kas attiecas uz akmeņiem, tad dotajā gadījumā ir jādāvina vai nu visdārgākos (dimanti, smaragdi u.t.t.), vai nedāvināt tos vispār.

Sadzīves priekšmeti
Nevajadzētu dāvināt Lauvai sadzīves priekšmetus, ja nu vienīgi tie ir no slavenu dizaineru pēdējām kolekcijām. Lauvai patiks zīda gultas veļas komplekts, trauki no Ķīnas porcelāna, antikvāras mēbeles u.t.t., bet ne mazāk. Tasīšu komplekts no vietējā lielveikala viņu aizvainos!

Parfimērija
Karaliskais Lauva atzīst tikai dārgus, modernus un spilgtus aromātus. Vēlams, slavenu zīmolu un no pēdējām kolekcijām. Neatteiksies viņš arī no nenovecojošās klasikas, kā Chanel Nr 5, un jebkurām citām smaržām, kas demonstrē viņa statusu un gaumi.

Nieciņi un suvenīri
Lauvas ļoti mīl dārgus, prestižus aksesuārus un nieciņus, jo tie uzsver viņu labklājību un statusu. Pat ja Lauvai jau ir deviņi moderni atslēgu piekariņi, viņu patiesi sajūsminās arī desmitais!

Dāvanas astroloģija

Lauvas laimes krāsas: dzeltena, zelta, sarkana.
Lauvas laimes metāls: zelts.
Lauvas akmens – talismans: topāzs, visi dārgie caurspīdīgie akmeņi (smaragds, dimants, safīrs, rubīns).

Ko dāvināt Jaunavai?

Dāvanā Jaunava novērtē, pirmkārt, praktiskumu. Tas nenozīmē, ka iepriecināt viņu var tikai virtuves katliņu komplekts, tomēr pats galvenais, lai dāvanai būtu praktisks pielietojums. Savādāk šis priekšmets lidos laukā!
Izdabāt prasīgai Jaunavai ar dāvanu ir ļoti vienkārši – pietiek viņai par to pajautāt. Jaunava ar prieku izstāstīs jums, ko vēlētos saņemt. Viņasprāt, tā ir daudz labāk, nekā pēc tam mocīties ar nevajadzīgo dāvanu, kas piesārņo dzīvokli!

Padomi, kā izvēlēties dāvanu Jaunavai

☻Uzminēt dāvanu prasīgai Jaunavai ir praktiski neiespējami, jo viņai ir diezgan savādas vēlmes. Tikai tuvākie cilvēki, kas viņu ļoti labi pazīst, var „trāpīt mērķī”.

☻Jaunava novērtēs to, ja jūs iepriekš pajautāsiet viņai, ko uzdāvināt. Viņa pat var uzskaitīt jums dažādus variantus! Viņai tas nozīmēs rūpju un cieņas izrādīšanu no jūsu puses. Jūs taču nevēlaties dāvināt vienalga ko, bet Jaunava vislabāk zinās, kas viņai ir nepieciešams.

☻Ja jūs tā arī neesiet neko izvēlējies, atcerieties, ka eksistē universāla dāvana Jaunavai: nauda vai dāvanu karte. Tas ir lielisks variants viņai, jo tādā gadījumā Jaunava pati varēs izvēlēties, ko gribēs, pēc savas gaumes!

☻Jaunava nevar ciest haosu un cīnās ar to visu dzīvi, tāpēc dāvana, kas palīdzēs sistematizēt lietas vai tās kopt, vienmēr noderēs. Tā var būt kumode, skapītis ar daudzām atvilktnēm, mini putekļsūcējs „drupačām” virtuvē u.t.t.

☻Nekad nedāviniet Jaunavai bezjēdzīgās mīkstās mantiņas un suvenīrus! Tie tikai krāj putekļus un piesārņo dzīvokli – akurātai Jaunavai sagādā vairāk rūpju, nevis prieku.

☻Jaunava ir ļoti saimnieciska zīme, un viņa priecāsies par jebkuru sīkumu, kas atvieglos viņai dzīvi un mājasdarbus, piemēram, virtuves kombainu, mīkstu spilvenu vai trauku paliktnīšu komplektu.

☻Protams, ideālā variantā, labākā dāvana Jaunavai tomēr ir pārsteigums. Neskatoties uz visu savu praktiskumu, dziļi dvēselē Jaunava par to sapņo. Tāpēc, ja jūs vēlaties pierādīt, ka esiet viņai tuvi, tad mēģiniet iekļūt viņas dvēseles vēlmju slēptuvē un uzdāvināt viņai to, par ko viņa pat nebija sapņojusi!

Labākās dāvanas Jaunavai

Ziedi
Praktiskās Jaunavas attieksme pret noplūktām puķēm ir auksta – no vienas puses tās labi smaržo un piedod dzīvoklim mājīgāku izskatu, bet no otras – tās ātri sāks novīst. Tāpēc, ja vēlaties izdabāt Jaunavai, izvēlieties tikai tās puķes, kas ilgi stāv. Labs variants ir dzīvā puķe podā, ja vienīgi jūs tiešām ziniet, kura puķe Jaunavai patīk.

Tehnika
Jūs nekļūdīsieties, ja uzdāvināsiet Jaunavai jebko no sadzīves tehnikas, kas atvieglos viņai dzīvi un mājsaimniecības darbus. Visas dzīvokļa un mantu kopšanas ierīces (putekļsūcējs, trauku mazgājamā mašīna, ierīce apģērba tīrīšanai u.t.t.), virtuves un jebkura cita noderīga tehnika būs tieši laikā! Kā arī Jaunavu iepriecinās tehnika, kas palīdzēs viņai algotā darbā (dators u.t.t.).

Juvelierizstrādājumi
Parasti Jaunavai nepietiek laika sevis kopšanai, tāpēc rotaslietās, tāpat kā apģērbā, viņa novērtē, ja tās ir universālas. Ja jūsu dāvinātā kaklarotā vai rokassprādzē var doties ne tikai uz teātri, bet arī uz darbu, Jaunavai tās patiks! Tādēļ izvēlieties ne pārāk uzkrītošas lietas. Smalkums, neliels konservatīvisms – tas ir tas, kas vajadzīgs.

Sadzīves priekšmeti
Dāvanai, vēlams, būt tādai, kas padarīs Jaunavas māju vēl mājīgāku un racionālāku. Noderēs jebkuri praktiski aksesuāri (piemēram, virtuves piederumi), jo īpaši lietas, kas palīdzēs Jaunavai turēt māju tīrībā un kārtībā (lādīte diegiem, plauktiņš diskiem u.t.t.).

Parfimērija
Jaunava ir diezgan vienaldzīga pret parfīmu, tāpat kā pret visiem kosmētikas līdzekļiem kopumā. Izvēloties viņai aromātu, atcerieties, ka viņa dod priekšroku dabiskumam. Viņai patiks tikai ļoti delikātas, knapi pamanāmas smaržas ar dabas augu un ziedu motīviem (lavanda, melisa, hibiskusroze u.c.).

Nieciņi un suvenīri
Visādi nieciņi – nav tā pati labākā dāvana Jaunavai! Tie taču piesārņo dzīvokli un krāj putekļus, kas viņas acīs ir milzīgs trūkums. Tāpēc pacentieties, lai pat maziņš suvenīrs ir ar savu nozīmi – derēs šķiltavas, blociņš, pildspalva u.t.t.

Dāvanas astroloģija

Jaunavas laimes krāsas: pelēka, bēša, tumši zila, zaļa, balta.
Jaunavas laimes metāls: platīns.
Jaunavas akmens – talismans: nefrīts, kā arī necaurspīdīgi pusdārgakmeņi (malahīts, ahāts, jašma u.c.).

Ko dāvināt Svariem?

Atšķirībā no horoskopa zīmju lielākās daļas, Svarus ar dāvanu ir viegli iepriecināt. Pat ja jūs neuzminēsiet viņu vēlmes, Svari neapvainosies: viņi dievina pārsteigumus un ir sajūsmā jau par to faktu vien, ka viņiem dāvina kaut ko patīkamu.
Dāvana Svariem var būt klasiska vai ultramoderna, ar humoru vai bez tā, dārga vai nedārga – Svari jebkurā gadījumā ar prieku to pieņems. Vienīgais, ko Svari – estēti jums varētu nepiedot, ir bezgaumība. Dāvanai viņiem ir jābūt izsmalcinātai un priecēt acis!

Ieteikumi, kā izvēlēties dāvanu Svariem

☻Nekad nejautājiet Svariem tieši, ko viņi vēlētos saņemt dāvanā, jo viņiem ir ļoti svarīgs tieši pārsteigums!
Nauda un dāvanu karte ir neveiksmīga dāvanu izvēle Svariem, jo viņiem nepatīk izvēlēties un pieņemt lēmumus. Turklāt, tas liedz iespēju pārsteigt Svarus.

☻Svarus iepriecinās jebkura skaista, izsmalcināta, gaumīga dāvana. Pat tehnikā viņiem pirmajā vietā ir tieši dizains!

☻Kaut gan Svari ir pateicīgi par jebkuru dāvanu, tomēr vislabākā ir tā, par kuru viņi sen sapņoja. Pacentieties uzzināt, kura tā būtu, bet tā, lai Svari par to neuzzina.

☻Meklējot skaistu dāvanu, neaizmirstiet par ne mazāk skaistu dāvanas iepakojumu.

☻Svariem – estētiem ir attīstītas visas maņas, tāpēc dāvanai labi jāsmaržo, labi jāizskatās un ir jābūt patīkamai uz tausti. Dāvanai speciāli jābūt orientētai uz maņu orgāniem (piemēram, glezna, mākslas priekšmeti – acīm, dārgs parfīms – degunam, laba mūzika – ausīm, lietas no audumiem, kuriem patīkami skarties (zīds, samts, mīksta vilna) – taustei).

☻Izvēloties dāvanu Svariem, izvairieties no pārspīlējumiem it visā: skaņās, krāsās, aromātos. Spilgtas, kontrastu krāsas viņiem nepatīk, bet toties dāvana pasteļtoņos iepriecinās. Smaržu izvēlē dodiet priekšroku maigiem aromātiem, mūzikā – melodiskumam.

☻Svari priecāsies par jebkuru dāvanu, kas padarīs viņa māju vēl mājīgāku, skaistāku un komfortablāku: ērtas mēbeles un interjera priekšmeti, gleznas, puķes podos, dekoratīvi sīkumi.

Labākās dāvanas Svariem

Ziedi
Pat vismazākais pušķis Svariem nedrīkst būt pieticīgs. Svari pratīs novērtēt gan greznu iepakojumu, gan dizainera gaumi. Mājās Svariem parasti aug daudz puķu, tādēļ izsmalcināta puķe podā viņiem ir laba dāvana. Tikai izvairieties no tādām banalitātēm kā ģerānija!

Tehnika
Svariem patiks viss – gan sadzīves tehnikas jauninājumu ērtums, gan jebkura foto/video tehnika (jo ar tās palīdzību viņi varēs realizēt savu mākslinieka talantu!), gan datortehnika (palīgs darbā). Galvenais, atcerieties: stils un dizains viņiem ir un būs pirmajā vietā, pat tehnikā – un neko tur nevar padarīt.

Juvelierizstrādājumi
Svariem patīk labas lietas, bet viņi nav no tiem, kuriem vissvarīgākā ir cena. Viņus var iepriecināt ne tikai ar klasiskām rotām no dārgakmeņiem, bet arī ar dizainera darbu un labu bižutēriju. Vienīgā prasība pret dāvanu – elegance un gaume.

Sadzīves priekšmeti
Dekoratīva lampa, mīksts pleds, tasītes no smalka porcelāna – īsāk sakot, viss, kas spēs padarīt Svaru māju vēl ērtāku un mājīgāku.

Parfimērija
Ideālam parfīmam Svariem jābūt dārgam, izsmalcinātam un neuzkrītošam. Nekādu spilgto, un, jo īpaši, smacīgu un smagu aromātu!

Nieciņi un suvenīri
Nieciņi Svaru izpratnē nav nekādi nevajadzīgi sīkumi, jo to galvenais uzdevums ir radīt mājās komfortu. Prasības pret tiem ir vienkāršas: tiem jābūt atbilstošiem dzīvoklim pēc stila un jāvēstī par tās īpašnieku statusu un gaumi. Derēs arī maigas mīkstās mantiņas gaišos toņos, jo tās ir tik patīkami taustīt!

Dāvanas astroloģija

Svaru laimes krāsas: neuzkrītoši,  maigi pasteļtoņi (bēšs, violets, smilšu krāsa u.t.t.).
Svaru laimes metāls: varš, melhiors, bronza.
Svaru akmens – talismans: dimants opāls, visi caurspīdīgi pusdārgakmeņi (nefrīts, hrizoprāzs, ametists, karneols u.c.).

Ko dāvināt Skorpionam?

Skorpions – apbrīnojama personība, viņš ir atlidojis no citas planētas un vēlas, lai arī dāvanas viņam būtu īpašas. Viņš var pat apvainoties, ja viņam uzdāvinās to pašu, ko parasti dāvina visiem citiem – mīksto mantiņu vai arī kādu citu banalitāti! Viņam tas nozīmēs, ka jūs nenovērtējat viņa unikālās īpašības.
Principā tas nenozīmē, ka dāvanai ir jābūt ļoti dārgai. Visu, kas pamodinās viņa spēcīgo fantāziju, viņš pieņems uz „urrā”. Pirmkārt, tas attiecas uz piedzīvojumiem un ceļojumiem (piemēram, priekšmeti ar etniskiem motīviem), kā arī rokdarbiem un viņa dabisko seksualitāti. Dāvanas un suvenīri ar erotisko zemtekstu vienmēr būs īstās!

Ieteikumi, kā izvēlēties dāvanu Skorpionam

☻Nekad nevaicājiet Skorpionam, ko viņam uzdāvināt! Visticamāk, viņš atbildēs „neko”, jo uzskata jebkuru iemeslu svinībām, pat savas simtgades jubileju, par maznozīmīgu. Šādi jautājumi viņu kaitina – tie atrauj no svarīgākām lietām.

☻Dāvanai Skorpionam jāmodina viņa fantāzija un interese. Akmentiņš no Mēness, tehnikas jauninājums, reta grāmata, rotas it kā no tālām zemēm – viņam patiks jebkura eksotika.

☻Skorpionam patīk priekšmeti, kas izgatavoti no dabas materiāliem (īpaši rokdarbi): koka, ādas, akmeņiem, kā arī dzelzs un tērauda.

☻Ja neziniet, ko uzdāvināt Skorpionam, tad uzdāviniet viņam naudu. Tas viņu ļoti iepriecinās, jo „liekā” nauda – tā ir brīvība! Brīvība pirkt to, kas patīk, lai arī tas ir diezgan nepraktiski.

☻Neaizmirstiet par Skorpiona seksuālo enerģētiku: viņam „šī” sfēra ir tik ļoti dabiska, ka viņš ar prieku saņems dāvanu ar mājienu par „to”. Derēs gan smieklīgi suvenīri, gan gleznas, gan arī sadzīves priekšmeti erotiskā stilā.

☻Cīņa un risks – Skorpiona stihijas, tāpēc viņam droši var dāvināt visu, kas ir saistīts ar spēka atribūtiem: stilizēti ieroči (šķiltavas – pistole, „duncis” papīram), dekoratīvs sienas zobens u.t.t.

☻Skorpioni nav vienaldzīgi pret mistiku. Kā dāvana var būt priekšmets, kas ir saistīts ar mīklām un noslēpumiem: stikla bumba ar zibeņiem iekšpusē, amulets, aksesuāri ar maģisko simboliku.

☻Jebkurā jūsu uzdāvinātā lietā – no putekļsūcēja līdz mākslas priekšmetiem – Skorpions novērtēs spēcīgu dizainu. Tā nedrīkst būt bezpersoniska vai glamūra, tai burtiski ir jāizstaro spēks!

☻Skorpionam patīk spēcīgas, neviennozīmīgas emocijas – piemēram, stihijas sacelšanās. Pat ja jūs izvēlaties viņam gleznu ar saulespuķēm, tām ir jābūt saulespuķēm pirms negaisa.

☻Skorpiona spēcīgā enerģētika iet kopsolī ar spilgtām un emocionālām dabas parādībām. Varavīksnes, ziemeļblāzmas, saulrieta un saullēkta, vētras, vulkāna izvirduma attēli uz jūsu dāvinātiem priekšmetiem patiks Skorpionam.

☻Skorpions nav vienaldzīgs pret savu Zodiaka zīmi, tāpēc nav grūti viņam izdabāt, uzdāvinot rotaslietu, priekšmetu vai aksesuāru ar skorpiona simboliku.

Labākās dāvanas Skorpionam

Ziedi
Skorpionam patīk visi ziedi, kuriem piemīt jutekliskums un kaislība, piemēram, eksotiskas lilijas vai milzīgas rozes ar apreibinošu aromātu. Pušķis nedrīkst būt pieglaimīgs (jo īpaši glamūrs!), tas drīkst būt vispār bez iepakojuma. Galvenais Skorpionam – zieda enerģētika, tā dabas spēks, un, jo tā vairāk, jo labāk.

Tehnika
Skorpions mīl tehniskas lietas un pārzina tās. Viņa asais prāts uztver to kā palīgu. Viņš novērtē gan sadzīves priekšmetu ērtības, gan datoru opcijas, gan visu no tele – foto – video tehnikas. Tehnikā viņam imponē spēks un daudzfunkcionalitāte. Telefons – superdators vai virtuves kombains, kurš ja nu vienīgi uz Mēness nelido, – tas viss ir paredzēts uz nākotni tendētam Skorpionam.

Juvelierizstrādājumi
Jūs netrāpīsiet garām, ja izvēlēsieties dāvanā kaut ko eksotisku. Skorpionam piestāvēs masīvas rotas no tērauda vai sudraba ar antīkiem ornamentiem, simboliku vai stilizāciju, kā arī etno un autorizstrādājumi no dabas materiāliem – koka, ādas, akmeņiem.

Sadzīves priekšmeti
Skorpions novērtēs ērtas un praktiskas mantas, ja vien tās būs oriģinālas. Oriģinalitāte šoreiz skar nevis dizainu, bet pašas mantas īpašības (katls, no kura var noliet ūdeni, nenoņemot vāku u.t.t.). Turklāt Skorpionam patiks, ja jūs uzdāvināsiet viņam kaut ko ar erotikas piesitienu, piemēram, stilīgu gultas veļu.

Parfimērija
Aromāts Skorpionam nedrīkst būt prasts! Sarežģīta, nedaudz pretrunīga, juteklīga aromātu gamma, kurai piemīt gan smagāki motīvi, gan negaidīti asi un griezīgi – ir viņa stilā. Ir pieļaujami arī „tālo zemju smaržas” ar citrusaugļu, kafijas, kanēļa u.c. elementiem.

Nieciņi un suvenīri
Skorpions no visām zīmēm visvairāk ir nevienaldzīgs pret savu Zodiaka simbolu. Nav brīnums, par viņu taču ir uzrakstīts tik daudz intriģējošā! Tā kā visādi nieciņi ar skorpiona simboliku ir vienmēr vietā: tie atgādinās viņam, cik viņš ir neatkārtojams! Turklāt, kaislīgam Skorpionam ir neslikta humora izjūta: suvenīri un joku mantiņas ar erotikas elementiem viņu uzjautrinās.

Dāvanas astroloģija

Skorpiona laimes krāsas: sudraba, sarkana.
Skorpiona metāls: tērauds, dzelzs.
Skorpiona akmens – talismans: heliotrops, visi sarkanie akmeņi (granāts, hepatīts, rubīns u.c.), akmeņi ar mirdzošu nokrāsu (akvamarīns, aleksandrīts, mēnessakmens, opāls, pērles u.c.).

Ko dāvināt Strēlniekam?

Labākā dāvana zinātkāram un sabiedriskam Strēlniekam – noteikti ceļojums! Uzdāviniet viņam braucienu uz tropisko salu vai kāpienu Everestā, un viņš būs jūsu parādnieks uz mūžu. Ideālā variantā dāvanai Strēlniekam jāgarantē asas, spilgtas izjūtas, vai tā būtu galvu reibinoša grāmata, vai lēciens ar izpletni.

Padomi, ko uzdāvināt Strēlniekam

☻Strēlnieks dievina jautrību, tāpēc ar humoru un pārsteigumiem ir neiespējami pārcensties. Izjokošanas, dāvanas ar humoru – ir tas, kas dzīvespriecīgam Strēlniekam ir nepieciešams!

☻Strēlnieks mīl pašu svinību atmosfēru, un, jo tā ir piesātinātāka, jo labāk. Grandiozs superšovs vai ballīte ar vērienu viņam patiks!

☻Strēlnieks ir zinātkārs, viņš mīl visu jauno. Viņam patīk jebkura skaļa novitāte, vai tā būtu filma, vai grāmata, vai gājiens uz pirmizrādi, vai jauns tehnikas gadžets.

☻Labākā dāvana Strēlniekam ir saistīta ar ceļojumiem vai/un ar asām izjūtām. Uzdāviniet viņam ekstremālo turneju, peldi ar delfīniem vai alpīnisma nodarbību kursus, un viņš būs laimīgs!

☻Nedāviniet bezatbildīgam Strēlniekam naudu – viņš momentāli to iztērēs un pat neatcerēsies, uz ko.
Strēlniekam vienmēr ir vēlami un aktuāli jebkuri tūrisma atribūti: daudzfunkcionāls lukturis, ērta jostas soma, mugursoma, kompass u.c.

☻Strēlnieks ir vienīgā Zodiaka zīme ar ieroci rokās. No pirmā acu uzmetiena tas ne visai piestāv viņa dzīvespriecīgai, vieglajai dabai, tomēr Strēlnieka nosliece uz risku un ceļojumiem runā pati par sevi.

☻Pneimatiskais ierocis, mājas šautuve un pat elementāras šautriņas neatstās viņu vienaldzīgu.

☻Parasti Strēlnieks tik maz laika velta saimniecības darbiem, ka viņam mājās var nebūt pat elementāru sadzīves priekšmetu. Uzdāvinot pirmās nepieciešamības priekšmetu, kura viņam nezin kāpēc nav, jūs ļoti izpalīdzēsiet.

☻Sabiedrisks Strēlnieks laiku pārsvarā pavada ārpus mājas, tāpēc ir sajūsmā par tehniskām lietām, ko var paņemt līdzi. Tehnikā viņš novērtē daudzējādas funkcijas – ir daudz labāk, kad visas nepieciešamās funkcijas ir vienā ierīcē, nekā stiept līdzi gan MP3, gan fotoaparātu, gan telefonu!

Labākās dāvanas Strēlniekam

Ziedi
Ziedi ienes mājā prieku, tāpēc dzīvespriecīgam Strēlniekam to jo vairāk, jo labāk. Viņš novērtē jebkurus ziedus – gan stilīgu pušķi no salona dāvanu iepakojumā, gan klēpi svaigi noplūktu pļavas puķu un augu. Ziedu daudzveidība un krāsu dažādība ir tikai apsveicama!

Tehnika
Strēlnieki mīl ceļot, tāpēc novērtēs tehniskās ierīces, kuras viegli varēs ielikt somiņā vai kabatā. Strēlnieks nevar iedomāties savu dzīvi bez daudzfunkcionālām ierīcēm (nemēdz būt par daudz funkciju!), kā arī dažādiem tehnikas gadžetiem un novitātēm.

Juvelierizstrādājumi
Rotaslietās, tāpat kā apģērbā, Strēlnieks mīl visu spilgtu un neprastu: milzīgas aproces ar etniskiem rakstiem, krelles no dzīvespriecīga tirkīza (kā debesis, uz kurām tēmē Strēlnieks), platus gredzenus ar akmeņiem, vai bez. Strēlnieka formula ir vienkārša: „Rotaslietām ne tikai jāizrotā, bet arī nedaudz jāizgrezno!”

Sadzīves priekšmeti
Pat elementārākie priekšmeti – mēbeles, trauki, gultas veļa – var izrādīties Strēlniekam aktuāli. Viņš tik maz laika velta saimniecībai, ka gadiem var dzert tēju no plastmasas glāzītēm. Jūs izrādīsiet patiesas rūpes, ja uzdāvināsiet viņam tieši to, kas ir nepieciešams!

Parfimērija
Parfīms Strēlniekam – tā ir visa ziedu aromātu daudzveidība, it kā viņš būtu izgājis no trokšņainās pilsētas tieši ziedu pļavā. Dzīvespriecīgais Strēlnieks nes savā sirdī sauli, tāpēc viņam tik ļoti tīk sajust ziedu smaržu, kura atgādina par vasaru un bezgala brīvību.

Nieciņi un suvenīri
Strēlnieks vispateicīgāk novērtē uzdāvinātus nieciņus un suvenīrus. Viņam to jau ir vesela jūra, bet, jo to ir vairāk, jo labāk, vai ne? Jo īpaši viņam patīk eksotika, pārvēršot viņa dzīvokli par kunstkameras filiāli un Ceļotāju klubu. Krīta perioda molusks, ūdens amulets, kastaņetes, šamaņa bungas, vāzīte no Venēcijas – visam būs vieta uz viesmīlīgā Strēlnieka plaukta.

Dāvanas astroloģija

Strēlnieka laimes krāsa: spilgti zila.
Strēlnieka laimes metāls: alva.
Strēlnieka akmens – talismans: visi spilgti zili akmeņi (tirkīzs, safīrs u.c.), visi caurspīdīgie dārgakmeņi (dimants, rubīns, smaragds, safīrs u.c.).

Ko dāvināt Mežāzim?

Ja jūs vēlaties izmest naudu vējā, uzdāviniet Mežāzim „kaut ko skaistumam”. Skaistums viņam saistās ar lietderīgumu. Visādi nieciņi Strēlniekam ir tukša vieta, pat vēl sliktāk, jo tie lieki aizņems vietu uz skapja plaukta!
Īstajai dāvanai Mežāzim jābūt viņa dzīves galvenās nodarbošanās turpinājumam. Tikai nepārspīlējiet ar praktiskumu, jo Mežāzis ir cilvēks, nevis robots. Dāvanā viņš, tāpat kā pārējie, vēlās redzēt arī nelielu pārmērību, tāpēc dāvanas izteikts lietderīgums „jānogludina” ar kaut ko oriģinālu – piemēram, dizainu vai jaunām funkcijām.

Ieteikumi, kā piemeklēt dāvanu Mežāzim.

☻Izvēlieties dāvanu ar loģikas palīdzību (tā ir sfēra, no kuras mērķtiecīgais Mežāzis „elpo un dzīvo”), nevis emociju.

☻Dāvanai nav obligāti jābūt saistītai ar darbu. Ir Mežāži – darbaholiķi, bet ir arī mājsaimnieces, kolekcionāri u.t.t. Ja jūs esiet pazīstami ar Mežāzi vismaz dienu, tad noteikti ziniet, kāda ir viņa dzīves jēga. Uz šī pamata arī izvēlieties dāvanu!

☻Esiet uzmanīgi ar pārsteigumiem un izjokošanām. Konservatīvs Mežāzis tos labākajā gadījumā nenovērtēs.

☻Ja jūs neziniet, ko uzdāvināt Mežāzim, uzdāviniet viņam naudu vai dāvanu karti. Mežāzis neiztērēs to uz sīkumiem. Viņš izvēlēsies sev lielisku dāvanu un atcerēsies, ka to viņam uzdāvinājāt tieši jūs.

☻Ja jūs vēlaties rīkoties nekļūdīgi, tad tieši pajautājiet Mežāzim par to, ko viņš vēlētos sev dāvanā, viņam tas patiks. Viņš pat piedāvās jums vairākus izvēles variantus.

☻Ja Mežāzis taisa karjeru, tad labākā dāvana viņam būs aksesuāri darbam, kas izcels viņa labklājību un statusu: respektabla pildspalva, galda piederumi, dārgs sienas pulkstenis u.t.t.

☻Mežāzi – strādnieku iepriecinās tehnika vai oriģināls aksesuārs, kas ir saistīts ar darbu, jo īpaši, ja tas viņam darbu atvieglos.

☻Pēc Mežāža domām skaists iepakojums ir ne mazāk svarīgs kā pati dāvana, jo tas palīdz radīt īstu svētku noskaņojumu.

☻Mežāzis ļoti mīl kārtību lietās. Jūs trāpīsiet mērķī, ja jūsu dāvana palīdzēs Mežāzim cīņā ar nekārtību darba vietā un mājās, piemēram, ērta lādīte, konteiners ēdiena uzglabāšanai vai kumode. Jo vairāk ir kastīšu un plauktiņu, jo labāk! Mežāzis tiem visiem atradīs pielietojumu.

☻Mežāža prātam ir nepieciešams treniņš, tāpēc viņam patīk spēles uz loģiku, lielas krustvārdu mīklas, sarežģītas puzles. Ja jūs ņemsiet to vērā pie dāvanu izvēles, viņš to novērtēs.

☻Lieliska dāvana Mežāzim vienmēr būs laba, nopietna grāmata, kuras galvenā tēma viņu interesē, vai arī pazīstama labi zināma žurnāla abonements.

Labākās dāvanas Mežāzim

Ziedi
Mežāzim nav tik svarīgi, kuras tieši puķes jūs viņam dāviniet, kā tas, cik ļoti šis pušķis atbilst dotajam momentam (randiņš, lietišķa tikšanās, dzimšanas diena u.t.t.). Jubileja? Pērciet lielas sarkanas rozes. 8. marts? Tulpes un narcises. Īsāk sakot, izvēlieties „pareizo” pušķi un neaizmirstiet par „pareizu” iepakojumu.

Tehnika
Mežāzim ļoti patīk tehnika, jo tā taču palīdz viņam darbā un cīņā ar mājas nekārtību. Augstākās tehnoloģijas – viņa jājamzirdziņš. Tikai ņemiet vērā to, ka gan sadzīves priekšmetiem, gan datortehnikai, gan jebkuriem gadžetiem jābūt izcilas kvalitātes, no vadošām firmām.

Juvelierizstrādājumi
Jūs nekļūdīsieties, ja uzdāvināsiet Mežāzim klasiskas rotas. Ideālās rotaslietas viņam – tās, kuras nekad neizies no modes un kuras nebūtu kauns uzvilkt uz Anglijas karalienes pieņemšanu. Tām nav obligāti jābūt ļoti dārgām, bet noteikti – respektablām un stilīgām.

Sadzīves priekšmeti
Pie Mežāža mājās, tāpat kā viņa racionālā galvā, ir jābūt pilnīgai kārtībai. Tāpēc vēlamā dāvana ir priekšmeti lietu sistematizācijai: fotoalbums, lādītes rotām un rokdarbiem, instrumentu kaste. Dabīgi, ka šāda tipa dāvanu vienkāršība ir jākompensē ar stilīgu dizainu.

Parfimērija
Ideālais parfīms Mežāzim ir neuzkrītošs. Tam ir jābūt dārgam un respektablam aromātam, bet tik delikātam, ka par tā esamību varētu tikai nojaust.

Nieciņi un suvenīri
Mežāža attieksme pret lētiem nieciņiem ne tikai nav labvēlīga vai vienaldzīga, bet ir pat negatīva. „Putekļu krājēji”, „nevajadzīgi atkritumi” – viņu viedoklis par tiem. Pavisam cita lieta – dārga, stilīga lietiņa, kuru nav kauns parādīt kolēģiem darbā kā viņa panākumu un labklājības zīmi (statuete, šķiltavas, glezna). Par šādām dāvanām Mežāzis vienmēr priecāsies.

Dāvanas astroloģija
Mežāža laimes krāsas: melna, pelēka, brūna, tumši zila, tumši zaļa.
Mežāža laimes metāls: svins.
Mežāža akmens – talismans: spilgti sarkans rubīns, visi necaurspīdīgi pusdārgakmeņi (jašma, ahāts, nefrīts, tirkīzs, malahīts u.c.), visi akmeņi tumšā krāsā (obsidiāns u.c.).

Ko dāvināt Ūdensvīram?

Ūdensvīrs ir nākotnes cilvēks, viņš ir neparedzams un oriģināls. Bieži vien viņš nesaprot pats sevi, tādēļ, ja jūs nedzīvojiet viņam blakus, diez vai jums izdosies uzminēt, kāda dāvana viņam būtu visvairāk nepieciešama.
Bet tas nav svarīgi! Jo Ūdensvīrs ir tik ziņkārīgs, ka priecāsies par jebkuru dāvanu, kas spēs viņu pārsteigt.
Viss jauns, neparasts, smieklīgs, dīvains un ekstraordinārs var būt laba dāvana Ūdensvīram. Un, protams, šai dāvanai ir jābūt kā pārsteigumam. Lai Ūdensvīrs pat nenojauš par to, ko jūs gribat viņam uzdāvināt, citādi visas viņa spilgtās emocijas būs iztērētas jau iepriekš!

Ieteikumi, kā izvēlēties dāvanu ūdensvīram

☻Izvēloties dāvanu Ūdensvīram, atslēdziet loģisko domāšanu – tā jums gandrīz vai nenoderēs. Par jūsu galveno kritēriju pie dāvanas izvēles ir jākļūst izbrīnītam un priecīgam „Neko sev!”. Ja lieta izraisa jums šādas emocijas, tātad, tā ir drošs kandidāts dāvanai Ūdensvīram.

☻Nekad nejautājiet Ūdensvīram, ko viņam uzdāvināt. Neprognozējamība ir viņa dzīves stils, tāpēc nebojājiet viņam svētkus!

☻Ja Ūdensvīrs it kā negaidot ieminās par to, kuru lietu gribētu saņemt, – ieklausieties viņa vārdos, pat ja visi apkārtējie to uzskata par joku. Ūdensvīram ir neparedzamas vēlmes, tāpēc, iespējams, ka viņš runā nopietni.

☻Lieliska dāvana ūdensvīram ir neliels, komfortabls piedzīvojums. Brauciens uz tropu salu, biļetes uz kruīzu pa upi, ballīte kopā ar draugiem, gājiens uz pirmizrādi.

☻Ūdensvīram droši var dāvināt nemateriālas un nepraktiskas dāvanas, kas atmodinās viņa spēcīgo fantāziju: nosaukt viņa vārdā zvaigzni, pasniegt milzīgu saikni ar baloniem vai kārbiņu ar dzīviem taurenīšiem.

☻Oriģinālā dāvana var maksāt centus, bet Ūdensvīrs priecāsies arī par banālu (mēbeles, dators), bet toties dārgu dāvanu.

☻Nedāviniet Ūdensvīram naudu – tā izgaisīs tik ātri, ka par to nepaliks nekādu atmiņu.
Milzīgi priekšmeti pompozā stilā (glezna, krūšutēls, vāze) ir sveši Ūdensvīra dabai – viņam ir savi, smalkāki uzskati par „greznību” un gaumi.

☻Ūdensvīram ir savdabīga humora izjūta. Viņš dievina jautrību, bet tajā pašā laikā viņam ir jābūt līmenī, tāpēc viņš nepratīs nenovērtēt dāvanu – izjokošanu. Bet vienkārši joku nieciņi un suvenīri viņam varētu patikt.

☻Ūdensvīrs ir domātājs, kurš dievina uzzināt ko jaunu. Lieliska dāvana viņam būs zinātniski populārā literatūra, kas paplašina jau tā viņa neizmērojamus horizontus, vai arī – laba žurnāla abonements.

☻Dāvanā Ūdensvīrs novērtēs eksotiku un ekskluzivitāti, vai tas būtu suvenīrs no tālām zemēm, vai dizainera lelle.

☻Un neaizmirstiet par iepakojumu! Nost ar standarta lēmumiem, ieguldiet dāvanas noformējumā visu savu fantāziju, uz kādu vien esiet spējīgi.

Labākās dāvanas Ūdensvīram

Ziedi
Ziedi – tā ir eksotikas un emociju sfēra, kurā Ūdensvīrs jūtās kā zivs ūdenī! Jūs nepārcentīsieties, ja jūsu dāvinātais pušķis būs redzams pa gabalu, vai arī pārsteigs ar neticamu noformējumu. Ūdensvīra ekstravagantajai dabai pietiekami labs ir tikai tāds pušķis, kas negarlaiko.

Tehnika
Ūdensvīrs dievina pašus neticamākos un futūristiskus tehnikas jauninājumus. Tā ir niša, kurā viņu ir visvieglāk pārsteigt. Tajā viņam ir svarīgs ne tikai praktiskums, cik pats fakts, ka viņam pieder priekšmets „no nākotnes”. Uzdāviniet putekļsūcēju – robotu, elektronisko grāmatu vai jebkuru citu interesantu tehnisko suvenīru (piemēram, mini robots drupaču lasīšanai no galda) – un viņš būs bezgala laimīgs!

Juvelierizstrādājumi
Klasika juvelierizstrādājumos Ūdensvīram liekas pārāk garlaicīga, viņš novērtē dekoratīvas rotas (ar ornamentiem, etniskiem motīviem), kā arī eksotiskumu (indiešu aproce – suvenīrs) vai dizainera ekskluzīvitāti. Rotās ir vēlami dabas materiāli – āda, pusdārgakmeņi, koks, spalvas.

Sadzīves priekšmeti
Ūdensvīra daba ir pārāk plaša, lai ieciklētos uz sadzīvi, bet viņš labāk izvēlas ēst no vienreizējās lietošanas traukiem, nekā no šķīvjiem, „kādi ir visiem”. Tāpēc iepriecināt viņu var nevis ar lietām, kuru viņam nav, bet ar tām, kuras viņu sajūsmina. Lai arī viņam jau ir simts tasīšu, ja jūsu būs visoriģinālākā, tā būs viņa mīļākā tasīte!

Parfimērija
Ja flakonā ir tālo zemju aromāti – tas ir parfīms Ūdensvīram. Tam ir jābūt stipram, spilgtam un neaizmirstamam, ar pašiem negaidītākiem akcentiem (kanēlis, vaniļa, apelsīns u.c.). Derēs austrumu, garšaugu, eksotiskie aromāti (ilang – ilang, muskuss, sandalkoks, orhideja). Parfīmam ir jābūt tādam, lai no viņa reibtu galva!

Nieciņi un suvenīri
Standarta suvenīri (mīkstā mantiņa, magnētiņš) Ūdensvīram ir pārāk bezpersoniski. Dāvinot pat mazu nieciņu, parūpējieties, lai tas būtu ar ideju, rozīnīti, „dvēseli”.

Dāvanas astroloģija

Ūdensvīra laimes krāsas: gaiši zila, zila, zaļganzila.
Ūdensvīra laimes metāls: titāns.
Ūdensvīra akmens – talismans: tumši zils safīrs, visi caurspīdīgi, spīdīgi pusdārgakmeņi zilā krāsā (akvamarīns u.c.), visi caurspīdīgi pusdārgakmeņi (nefrīts, karneols, ametists, hrizoprāzs u.c.).

Ko dāvināt Zivīm?

Zivju daba ir noslēpumaina un mīklaina – ir grūti saprast, kas viņiem patīk un par ko viņi sapņo. Bet ir zināmas lietas, kuras Zivīm noteikti nevajadzētu dāvināt! Pirmkārt, tas attiecas uz izteikti praktiskām, sadzīves dāvanām. Pat dārgs superputekļsūcējs sarūgtinās jūtīgas Zivis, jo dāvanā viņi cer saņemt nevis prastu mantu, bet ko vairāk.
Pašas Zivis iegulda milzum daudz spēka, lai piemeklētu saviem mīļajiem tādu dāvanu, kas būtu kā radīta tieši viņiem. Viņu dāvanas pēc būtības ir intīmas, jo ieskatās dvēseles pašos dziļumos. Ja jūs patiešām vēlaties izdabāt Zivīm, atmaksājiet viņiem ar to pašu. Nepažēlojiet laiku meklējumiem, izvēlieties dāvanu ar sirdi, nevis ar prātu, un tajā jābūt jūtamam smalkam kokteilim no romantikas, sapņiem un fantāzijas.

Ieteikumi, kā izvēlēties dāvanu Zivīm

☻Zivju gadījumā izvairieties no bezpersoniskām, standarta un, jo īpaši, sadzīves un lietišķām dāvanām. Viņi uztver to kā formalitāti un vēlmi „tikt vaļā”, pat ja tā nemaz neesot.

☻Dāvanā Zivīm nav iespējams pārspīlēt ar romantiku – viņu jūtīgai dabai tā ir nepieciešama tāpat kā gaiss. Nosauciet zvaigzni viņiem par godu, uzdāviniet lidojumu ar gaisa balonu vai vienkārši uzrakstiet zem loga „Sveicieni dzimšanas dienā!”, un Zivis to ilgi atminēsies.

☻Zivīm patīk sentimentālās mīkstās mantiņas un nieciņi „ar mājienu”. Suvenīrs „Labākajai draudzenei”, lācītis ar sirsniņu u.t.t. – tas viss, pēc viņu domām, ir patiesa jūsu jūtu izpaušana, tāpēc Zivīm nav svarīgāku lietu par šīm.

☻Zivis, šķiet, ir vienīgā zīme, kura patiesi novērtēs dāvanu, uztaisītu pašu rokām! Jo tā taču ir veidota speciāli viņiem, tajā jūs ieguldījāt laiku, darbu un savu sirds daļiņu.

☻Zivīm ir ļoti smalka gaume. Jūs nenolaidīsiet garām, ja dāvana būs ar māksliniecisku vērtību, eleganci un izsmalcinātību.

☻Ideālai dāvanai Zivīm ir jāpriecē pēc iespējas vairāk viņu smalkus maņu orgānus: eleganti jāizskatās, maigi jāsmaržo, jābūt patīkamai uz tausti.

☻Pasniedzot dāvanu, iztieciet bez patētiskiem vārdiem. Jūsu vārdiem jānāk tikai no sirds – Zivis kā neviens cits spēj sajust neīstumu, un tas sarūgtina visvairāk.

☻Zivīm no dabas piemīt spēcīga intuīcija, pat līdz ekstrasensorām spējām. Viņus varētu iepriecināt dāvana, saistīta ar astroloģiju: skaistas, antīkas taro kārtis, grāmata par sapņu interpretāciju ādas vākos, pat astrolābija vai kristāla bumba. Iespējams, tas viss tikai skaistumam, bet varbūt arī nē…

☻Zivis māk glabāt noslēpumus un nav vienaldzīgi pret tēmu par cilvēces mistērijām. Laba, ilustrēta grāmata par vēstures noslēpumiem varētu viņiem patikt.

☻Zivis dievina mūziku. Ja jūs uzdāvināsiet viņu mīļāko izpildītāju disku, Zivis būs sajūsmā! Galvenais, lai skaņas kvalitāte būtu ideāla – jūs, iespējams, arī nesajutīsiet starpību, bet Zivīm nekvalitatīva skaņa būs līdzvērtīga Monas Lisas attēlam padomju žurnālā, nevis gleznas oriģinālam.

☻Ja jūs precīzi neziniet, kādu mūziku Zivis klausās, uzdāviniet viņiem klasiku un jūs nekļūdīsieties.
Neskatoties uz to, ka Zivis nemīl saņemt dāvanā izteikti praktiskas lietas, viņi neatteiksies no tādiem patīkamiem sīkumiem kā kosmētika, labas smaržas, ķermeņa kopšanas līdzekļi, ikdienas aksesuāri (kabatas lakatiņu komplekts, lādīte, veļa). To visu var droši dāvināt!

Labākās dāvanas Zivīm

Ziedi
Pušķos Zivis novērtēs izsmalcinātību un smalko gaumi, tādēļ nav vajadzības pārspīlēt ar izmēru. Ziediem ir jābūt svaigiem, ar maigu aromātu un pieklusinātos toņos. Labāk izvēlēties gaišus, pasteļtoņus – maigas tulpes, narcises, lilijas, gaiši rozā vai krēmkrāsas rozes.

Tehnika
Zivis ir diezgan vienaldzīgas pret tehniku, ja vien tā neatšķiras ar izmeklētu dizainu. Kā izņēmums ir tikai laba, profesionāla audio tehnika un tās aksesuāri (muzikālās Zivis pratīs to novērtēt), kā arī kvalitatīvas foto un video ierīces. Zivīm padodas radīt izcilus foto šedevrus!

Juvelierizstrādājumi
Izvēloties juvelierizstrādājumus Zivīm, ir jāizvairās no bezpersoniskuma un pārspīlējumiem. Viņiem vienlīdzīgi nepatiks kā parasta zelta ķēdīte, tā arī spilgta, milzīga aproce. Rotām jābūt izsmalcinātām, ar māksliniecisku vērtību, citādāk Zivis tās nekad neuzvilks.

Sadzīves priekšmeti
Zivis var apvainoties par izteikti utilitāriem priekšmetiem, piemēram, tējkannu vai gludekli, ja vien viņi nesapņoja tieši par šādu dāvanu. Lai nekļūdītos, labāk uzdāvināt Zivīm izmeklētus, gaumīgus sīkumus mājai un ķermeņa kopšanai: kosmētiku, vāzi, dekoratīvu lampu, dizainera čības.

Parfimērija
Zivīm nepatīk spilgti, spēcīgi un, jo īpaši, agresīvi aromāti. Viņiem derēs parfīms ar maigu smaržu, piemēram, vijolīšu, lavandas, maijpuķīšu, ceriņu.

Nieciņi un suvenīri
Suvenīram ir jābūt ar zemtekstu, ja jūs nevēlaties, lai tas mētātos skapī. Lai tajā ir paslēpts kāds mājiens vai ziņojums. Zivis ar baudu „pārlasīs” to atkal un atkal, pētot magnētiņu ar sirsniņu vai krūzi ar uzrakstu „Tu esi visskaistākā!”

Dāvanas astroloģija

Zivju laimes krāsas: gaiši zila, gaiši zaļa, gaiši lillā.
Zivju laimes metāls: alva, sudrabs.
Zivju akmens – talismans: ametists, smaragds, visi caurspīdīgi, spīdīgi akmeņi zilā krāsā (akvamarīns, safīrs u.c.), visi mirdzoši akmeņi (aleksandrīts, mēnessakmens, pērles, opāls, hematīts u.c.).

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.