15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Kā izveidot manikīru ”Tropu pludmale”?

 

1
Attaisām visas nagu lakas, uz kosmētiskā sūklīša pēc kārtas uzliekam joslas ar lakām no tirkīza līdz piparmētra un pēc tam zelta. Pēc tam jāpārnes zīmējums no sūkļa uz nagiem. Ja neizmantosiet kosmētisko sūklīti, bet trauku sūkļa gabalu, tad lakas joslas labāk likt uz folijas vai polietilēna, un tikai tad likt uz sūkļa. Ja katru reizi liksi lakas uz sūkļa, tas piesūksies ar lakām un rezultatā uz nagiem var izveidoties burbulīši.

Tagad kārta “jūras putām”.

Tam būs nepieciešams:
Glāze ūdens istabas temperatūrā (ūdens manikīra speciālisti iesaka ieliet ūdeni glāzē iepriekš un atstāt uz kādu laiku). Vai arī var ieliet negāzētu minerālūdeni 🙂
Ne īpaši biezas konsistences baltā laka. Tai brīvi jāšķīst uz ūdens virsmas. .
Ne pārāk spēcīgs pulverizators. Es smaržu nodaļā nopirku tukšu smaržu flakoniņu.
Šķidrums, ko liesim pulverizatorā.

Un tā, sākam ūdenī pilināt balto laku. Tai ir jāsķīst, gluži kā gleznā. Tagad jāapsmidzina lakas virsma ar izvēlēto šķidrumu, Zīmējums, kuru mēs iegūsim, būs atkarīgs no dažiem faktoriem. Iegūstamā aerosola dispersija (cik sīkas piles mēs iegūstam), lakas slāņa biezums uz ūdens virsmas (cik lakas piles mēs uzpilinam uz virsmas). Smaržu flakoniņš ir dīvaina lieta, tas visu laiku savādāk izsmidzina 🙂 Līdz ar to arī aerosols katru reizi sanāk savādāks.
Lūk rezultāts, ja tiek uzpilināta 1 pile lakas un izdodas izsmidzināt augstas dispersijas šķidrumu (pilieni ir ļoti mazi).

Otrais variants – iepilināju 2 lakas piles un pacentos veikt mazas dispersijas smidzinājienu ( šķidruma pilieni aerosolā ir lielāki). Tāds rezultāts man patīk daudz labāk.

Un šis ir mūsu “putu”galarezultāts.
Pirmais variants:
Manuprāt, sanāca pārāk maigs. Te labāk uztaisīt vai nu mākoņus, vai miglu.
Otrais variants:
Šeit jau sanāca līdzīgāk, tas tāpēc ka baltās lakas josla uz virsmas ir biezāka – efekts uz nagiem liekas redzamāks.
Pirms laku uzlikšanas uz nagiem, katrs pirksts jāaplīmē ar skoču apkārt nagiem. Kā to darīt, var redzēt jebkurā ūdens manikīra klipā.
Es aplīmēju uzreiz abas rokas. Neatkārtojiet manu kļūdu 🙂 Strādāt bija ļoti grūti. Labāk aplīmēt vienu roku, izdarīt, noņemt skoču un atkārtot ar otru roku.
Iemērcam nagu paralēli ūdens virsmai. Pēc tam ar zobu birstīti noņemam baltās lakas paliekas no virsmas. Pēc tam zem ūdens apgriežam pirkstu ar nagu uz augšu un rūpīgi izņemam. Lai izskatītos pēc putas, kas skrien uz smilšaino krastu, vajag iemērkt nagu tā, lai baltās lakas piles atrastos uz pārejas no piparmētru uz zelta krāsu.

1 2 3 4 5 6 7

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.