2.5 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kā atbrīvoties no sāncenses, zinot viņas zodiaka zīmi?

 

1288575629759

Astroloģija, pareizi to interpretējot, var palīdzēt pareizāk risināt daudzus jautājumus. Vienkārši uzziniet, kāda ir jūsu izredzētā zodiaka zīme, un jums būs vieglāk viņu savaldzināt un panākt, lai viņš iemīlas. Labi, ja astroloģiju attiecību veidošanai ar mīļoto cilvēku, izmantojiet jūs. Bet nereti pie horizonta parādās sāncenses, kuras arī ir gatavas izmantot jebkādas metodes, lai atņemtu jums vīrieti un izjauktu jūsu attiecības.

Ja pie horizonta ir parādījusies sāncense, arī tad var palīdzēt astroloģija. Tas tāpēc, ka no tā, kāda zodiaka zīme ir jūsu sāncensei, ir atkarīga ne tikai viņas uzvedība, bet arī viņas nodomu nopietnība. Tā kā pirms panikas un priekšlaicīgiem skandāliem, centieties uzzināt jūsu sāncenses zodiaka zīmi. Tādā veidā jūs varēsiet saprast, kas viņa ir par cilvēku, un vai ir vērts par viņu un viņas plāniem uztraukties.

Gaisa sāncenses

Gaisa zīmju pārstāves var censties aizvilināt svešu vīrieti dēļ savām neveiksmēm mīlas lietās. Gaisa zīmju sievietes ļoti bieži izjūt vilšanos, jo piedēvē saviem vīriešiem nereālas īpašības, kas praksē neapstiprinās.

Ja jūsu sāncense pēc zodiaka ir Dvīnis, tad par viņu nav jāuztraucas. Viņa ir sieviete, kas pret savām aizraušanām neattiecas nopietni. Viņa ir nepastāvīga, jo tā vietā, lai ar jums cīnītos, viņa labāk atradīs sev citu izredzēto. Ja jūsu mīļotais tādai sievietei ir pievērsis uzmanību, tad viņa, visticamāk, ir viņu apbūrusi ar saviem vārdiem un iemānījusi savos tīklos līdzīgi kā sirēna. Bet nepārdzīvojiet, tas ilgi neturpināsies.

Sāncense – Svari ir diplomāte, kurai ir pietiekami laba intuīcija, tāpēc viņa izrādīsies bīstama. Šī sieviete vērps intrigas, uz atklātu sarunu dabūt jūs viņu nevarēsiet, jo Svariem ptīk pretenzijas un atklāti uzbrukumi. Tā kā, ja vēlaties tikt vaļā no sāncenses, vienkārši izdariet spiedienu un viņa pati pazudīs, lai atrastu sev brīvāku vīrieti.

Ūdensvīri ļoti reti izjauc attiecības. Šī sieviete var izmantot jūsu izredzēto kā draugu, bet iet tālāk un tīšuprāt jaukt jūsu attiecības viņa nesāks. Viņai tas nav vajadzīgs, jo viņa tāpat ir populāra pretējā dzimuma vidū un viņai ir daudz pielūdzēji.

Uguns sāncenses

Sievietes, kuras pieder kādai no uguns zīmēm, pirmāmkārtām cenšas būt neatkarīgas.

Sāncense – Auns atšķiras ar rupjību un pašpārliecinātību. Šī sieviete ir ļoti aktīva, viņa uzvedas kā īsta medniece. Tāpēc, ja viņai ir iepaticies jūsu vīrietis, viņa izdarīs visu iespējamos, lai viņu iegūtu. Kā tad uzvesties, lai savu izredzēto izvilktu un šīs amazones ķetnām? Nokaitiniet viņu. Tāda sieviete dusmās pārvēršas par briesmīgu, neaudzinātu skandālisti, kura pilnīgi un galīgi neseko līdzi saviem vārdiem un darbiem. Ja jūsu vīrietis ieraudzīs viņas patieso seju, tad, visticamāk, pats vēlēsies pārtraukt ar viņu attiecības.

Šķīrēja – Strēlnieks ir ļoti apķērīga. Viņa ir vienmēr gatava just līdzi vīrietim, uzklausīt žēlabas un vajadzīgajā brīdī viņu uzmundrināt, un tas vienmēr viņai nāk par labu. Tomēr nevar teikt, ka viņa pati karās kaklā. Vienkārši šāda uzvedība parassti noved pie tā, ka vīrietis pats pie viņas atnāk. Bet šai sievietei ir ļoti liels mīnuss: viņa patstāvīgi vēlas visu kontrolēt, tai skaitā arī savu vīrieti. Tāpēc, lai viņu uzvarētu, uzvedieties pretēji viņai – neskaidrojiet, kur un ar ko viņš ir bijis, pārstājiet būt aizdomīga. Vīrietis ātri vien sajutīs atšķirību.

Ūdens sāncense

Ja jūsu sāncense ir ūdens stihijas pārstāve, tad ir vērts apbruņoties. Šīs sievietes ir emocionālas un noslēpumainas, romantiskas un seksuālas.

Sāncense – Vēzis ir īsts eņģelis cilvēka veidolā. Viņa ir kautrīga un neaizsargāta, tāpēc vīrietis viņai blakus sajūtas kā īsts varonis un aizsargs, kas vienkārši nevar nepatikt, it sevišķi, ja jūs esat stipra, neatkarīga sieviete. Lai tiktu  vaļā no sāncenses, cīnieties par savu mīļoto un izprovocējiet viņu. Nevainīgā maska bez aizsargeņģeļa ātri pazūd, bet tā vietā parādās aukstasinīga sieviete, un tas acumirklī atbaida vīrieti.

Sieviete – Skorpions ir bīstama pretiniece. Viņa ir īsta liktenīgā sieviete. Viņa ir ļoti gudra un seksuāla, tāpēc var iegūt praktiski jebkuru vīrieti bez īpašas piepūles. Kā ar viņu cīnīties? Viņai ir viens būtisks trūkums – sieviete  – Skorpions ļoti mīl naudu. Parādiet savam vīrietim viņas merkantīlismu un savu nesavtību.

Sāncense – Zivis ir ļoti gudra un jūtīga, bet ātri iemīlas un ir nepastāvīga. Viņa nevar ilgi būt ar vienu vīrieti, tāpēc periodiski pārslēdzas uz citu. Parādiet vīrietim viņas vieglprātību un uzvara būs jūsu!

Zemes sāncense

Šī sieviete ir ļoti apķērīga un spītīga, taktiski spēcīga un piesardzīga. Viņa apsver katru savu vārdu, aprēķina katru kustību, gatava palikt ēnā, cik ilgi vien vajadzīgs, gaidot piemērotu mirkli.

Sāncense – Vērsis ir skaista, kopta un sievišķīga, bet viņa nevar piesaistīt vīrieti. Viņa māk sagaidīt īsto brīdi uzbrukumam. Bet sāncense ar laiku sagribēs stabilitāti un sāks uzstājīgi to pieprasīt, kas, visticamāk, vīrietim nepatiks.

Sievietes – Jaunavas ļoti reti kļūst par mīļākajām. Viņas tam ir par pareizām, tāpēc arī pats vīrietis diez vai aizrausies ar sāncensi – Jaunavu. Ja romāns tomēr saksies, tas nozīmē, ka Jaunava patiešām ir iemīlējusies.

Sieviete – Mežāzis, visticamāk, sāks atvilināt svešu vīrieti. Viņai ir citas vērtības un viņa vēl jaunībā cenšas salikt visu savu nākotni pa plauktiņiem.

Atcerieties, jūsu attiecībās jābūt mīlestībai, harmonijai, cieņai un sapratnei. Un tad jūsu mīļotais nemainīs jūs ne pret vienu citu, un pat vismērķtiecīgākie viņu mēģinājumi nedarbosies. 

avots: allwomans.ru
 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.