5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Sieviete – Skorpions. Skaistas un noslēpumainas sievietes

 

skorp

Šīs sievietes sevī slēpj dziļu un noslēpumainu skaistumu, kuru pa īstam novērtēt var tikai visneatlaidīgākais vīrietis. Ir viegli kļūt apburtam no Skorpiona, bet pilnībā viņu atklāt katram nav lemts.

Vīrieši lido ap sievieti-Skorpionu kā odi ap gaismu. Tāpēc, ka viņām ir valdzinošs skatiens, un tāpēc, ka viņās iekšā slēpjas daudzi burvju noslēpumi. Bet nedomājiet, ka šo sievieti var viegli apmānīt ar viltus komplimentiem: tā ir milzīga kļūda. Un jūs sapratīsiet, ka esat tādu pieļāvis, kad kādreiz noķersiet uz sevi vērstu viņas uzmācīgo skatienu. Skorpioni lepojas ar sevi un tām iespējām, ar kurām daba viņus ir apveltījusi. Ja nevarat tos saskatīt, tad tā arī pasakiet – neizdomājiet neko lieku!

Dažreiz Skorpioni var likties maigi un trausli, kā kaķēni, bet nemāniet sevi! Patiesībā viņi ir stipri, emocionāli un nekad neslēpj savus izlēcienus. Viņu dvēsele vienmēr ir gatava izvērsties uz āru kā vulkāns. Viņi nezina robežas, kad kaut ko vēlas pa īstam.

Lielākā daļa Skorpionu ir īstas princeses, dievietes, izsmalcinātas sievas un labākās draudzenes! Viņas arī mīl un ienīst ar pilnu atdevi. Viņas necieš neko “viduvēju”, pa pusei – ne miļesībā, ne kur citur! Ja jūs nespējat pamodināt visdziļākās Skorpiona jūtas, viņa jūs vienkārši nepamanīs! Jūs pat varat padomāt, ka viņa jūs ignorē. Bet nē: vienkārši nepamana!

Skorpioni ir greizsirdīgi un, ja kas, pat nedomā sevi kontrolēt! Vēl viena negatīva viņu personības īpašība ir tā, ka viņi bieži negrib ne dzirdēt citu, alternatīvu viedokli. Un vienmēr patur sev tiesības pateikt pēdējo vārdu! Un, ja viņa uz jums apvainosies, tad var aizliegt jums skūpstīt sevi daudzas nedēļas no vietas. Tieši tik, cik būs nepieciešams, lai jūs atvainotos!

Skorpioni vienmēr neapzināti cenšas parādīt, kurš attiecībās ir galvenais. Un tomēr, ja viņas mīl, tad būs gatavas piedot jebkuru jūsu noziegumu. It īpaši, ja jūs to veicāt neuzmanības vai muļķības dēļ. Taisnīguma sajūta Skorpioniem ir ļoti spēcīga, tāpēc viņu ir samērā viegli aizskart, tomēr viņi ir attapīgi un nekals atriebības plānus gadiem ilgi.

Visi Skorpioni (vīrieši un sievietes) ir ļoti lojāli, kad runa ir ne tikai par mīlestību, bet arī par draudzību. Sievietes dievina varu. Nicina citu vājības. Un nekad nejutīsies ērti kopā ar cilvēkiem, kuri ir “zemāki” vai vājāki par viņiem! Cilvēkos viņi novērtē spēku, izlēmību, vīrišķību, spēju uzveikt visus savus ienaidniekus, un pēc tam gūt patiesu baudu no rezultātiem.

Citas sievietes par sāncensēm Skorpioni nekad nemaz neuzskata. Un viss tāpēc, ka pret lielāko daļu no viņām Skorpioni izjūt tikai žēlumu un/vai nicinājumu.

Toties saviem draugiem un mīļākajiem šajā zīmē dzimušās sievietes spēj uzlabot garastāvokli. Kad šīs sievietes mīl, tad viņu partneri vienmēr sajūt kaisles svelmi, kas nāk no viņām. Viņas nekad nežēlo spēkus, lai padarītu viņu laimīgu!

Tieši par Skorpioniem bieži saka: liktenīgā sieviete. Ja jūs dzīvosiet kopā ar viņu, tad noteikti sapratīsiet, par ko ir runa: viņa iemājos jūsu galvā un aizņems lielāko tās daļu. Jums par laimi viņa zina, kas ir īsta mīlestība, pieķeršanās un lojalitāte!

avots: pis-words.ru
 

5 KOMENTĀRI

  1. Skorpioni , kā sievas , absolūti nav derīgas ! Izcilas mīļākās , bet kā sieva , nelaime un traģēdija vīram.

    • Esmu skorpions visdziļākajā svā būtībā, līdz kaulam un sieva esmu lieliska(vīrs tā saka)!
      Un dzīvoju ar pārliecību, ka ģimene ir mana prioritāte, sākumā mīļo cilvēku vēlmes un vajadzības tiks izpildītas un tikai pēc tam padomāšu par savām vajadzībām!

  2. Es esmu skorpions. Taisnība ka mīl tad līdz sirds dzilumam un dvēselei un līdz mūža galam. Taču tādu cilvēku ir uz vienas rokas saskaitāmi. Darīs jeb ko lai mīļotajam ir labi ies caur ūdeni un elli.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.