Nepieciešamās sastāvdaļas:
4 maza izmēra ciabatas (pēc izvēles, gaišās vai tumšās);
1 burciņa sarkano pupiņu;
1 tomāts;
Salāt lapas;
½ zaļās paprikas;
½ sarkanā sīpola;
3 daiviņas ķiploka;
1 ola;
1 tējkarote čili pulvera;
1 tējkarote kumīna;
1 tējkarote čili mērces;
½ krūze rīvmaizes
Lasi vēl: |
Šveices brokastu sendvičs ar bumbieri un šķiņķi |
Uzkoda – ceptie kabači “Sievasmātes mēle” |
Sviestmaižu TOP 21- enerģija visai dienai |
Pagatavošana:
- Uzliek karsēties cepeškrāsni uz 180 grādiem.
- Vidēja izmēra bļodā samīca sarkanās pupiņas līdz izveidojas viendabīga masa.
- Smalki sakapā sīpolus un ķiplokus, pievieno bļodai ar pupiņām.
- Atsevišķā bļodiņā sakuļ olu kopā ar čili pulveri, kumīnu un čili mērci.
- Iegūto mazu pievieno pupiņām, lai sajaucas garšas.
- No iegūtās masas veido plācenīšus, kurus izviļā rīvmaizē.
- Izklāj cepamo pannu ar cepamo papīru un liek cepties uz 10-15min.
- Kamēr plācenīši cepas, zaļo papriku, tomātu un sarkano sīpolu sagriež šķēlītēs.
- Salāt lapas saplēš.
- Ciabatas pārgriež uz pusēm.
- Kad plācenīši beiguši cepties, visas sastāvdaļas secīgi kārto un veido burgeru.