semga-norvegiya

Sātīgām un garšīgām pusdienām 1 cilvēkam:

1 laša steiks
Dažas citrona šķēles
Garšvielas pēc garšas (pipari, žāvēts baziliks)
Folijs cepšanai.

Laša steiku nomazgāt, nosusināt, no abām pusēm pasālīt, likt uz folija cepšanai un to visu – uz pannas. Apbērt ar garšvielām, šķēlītēm uzlikt citronu. Foliju salocīt tā, lai izveidojas aploksnīte.
Likt uzkarsētā līdz 180 – 200 grādiem cepeškrāsnī uz 20-25 minūtēm.

 
1 Comment

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?