2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Sievišķības noteikumi, kas jāzina katrai

 

1433745695_kak_bit_ledi

1. Iztaisnojies! Slikta stāja – visīstākais lāsts grācijai. Trenējies staigāt taisni iztaisnojot plecus un ievelkot vēderu. Tas ne tikai dos grāciju, bet arī vizuāli pagarinās ķermeni, padarot to vēl slaidāku.

2. Sievišķība – tās ir ne tikai rūpes par sevi un prasme komunicēt. Ikdienas darbs beidzas arī sava ķermeņa vadībā. Sievišķīgām dāmām kustības, gaita ir gluži kā karalienei, tai raksturīga grācija neatkarīgi no figūras. Par to var daudz lasīt, bet visas īpašības pa īstam kļūst mūsu, kad par to runā ķermenis. Jo tas nemāk melot. Padomājiet par to, lai nodarbotos ar jogu, austrumu, spāņu un latīņamerikāņu dejām. Tas ir viens solis ceļā uz sievišķību.

3. Mīliet sevi tādu, kāda Jūs esat. Nemēģiniet kļūt ideālas un necentieties atbilst skaistuma stereotipiem. Sievietei ir svarīga individualitāte, nav nekas sliktāks, kā būt pēc šablona. Sekojiet līdzi savam izskatam, lai būtu pārliecināta, ka izskatāties uz visiem simts : kārtīgs apģērbs, kopti mati un rokas.

4. Nekas tā neatbaida vīrieti, kā sievietes kompleksi: ” Man nepatīk mana figūra!” (matu krāsa, acis utt.). Frāze, kuru vīrietis nekad nedrīkst dzirdēt no Jums. Neviens neliedz Jums cīnīties ar saviem trūkumiem, bet… klusējot. Lieta tāda, ka vīrieši ir ļoti ietekmējami. Atliek vien pāris reizes skaļi pateikt pat Jūsu figūras trūkumiem ( frizūru utt.) Jūs viņu par to pārliecināsiet.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.