венское печенько2

Sastāvdaļas:

● margarīns – 250 g
● olas – 2 gab.
● pārtikas soda – 0,5 tēj.kar.
● Cukurs – 1 glāze
● Milti – 1-1,5 glāzes.
● jebkurš ievārījums – 1 glāze.
● Sāls šķipsna.

Lasi vēl: 
Auzu pārslu cepumi ar žāvētām ogām – Tavam slaidajam augumam
Pagatavo gardu Tiramisu kūku
10 lietas, kuras mēs katru dienu darījām nepareizi

Pagatavošana:

1. Ūdens peldē izkausēt margarīnu. Pievienot olas, cukuru, sodu, sāli.
2. Iesijāt miltus un iejaukt mīklu.
3. Sadalīt mīklu divās daļās. Vienu daļu (mazāku) ievietojam ledusskapī uz 15 minūtēm.
4. Otru mīklas daļu izrullēt uzlikt uz ieeļļotas cepešpannas. Pa virsu uzziest ievārījumu.
5. Izņemt no ledusskapja mīklas otro daļu un sarīvēt to uz rupjās rīves uz izklātas mīklas un ievārījuma.
Pēc tam liekam Vīnes cepumus cepeškrāsnī uz 30 minūtēm ar temperatūru 180 C.
6. Izcepot, atdzesē un sagriež gabalos.

Labu apetīti!

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?