9 C
Rīga
otrdien, 5 novembris, 2024

Diētisks un gards deserts: ar biezpienu pildīti āboli

 

yabloki-zapechennye-s-tvorogom

Dažreiz jau vajag sevi arī palutināt, vai ne? Un šis nu būt lielisks veids, kā rītu vai vakaru padarīt lielisku. Un cepti āboli ir ne tikai garšīgi, bet arī tiešām veselīgi, jo tie satur daudz kālija un dzelzs, kas nepieciešami organismam.

Biezpienam droši vari pievienot ne tikai rozīnes, bet arī medu, žāvētas aprikozes un riekstus. Skaties pati, kas tev labāk garšo!

Sastāvdaļas:

  • 2-3 āboli
  • 300 grami biezpiena
  • 2-3 ēdamkarotes krējuma
  • 100 grami rozīņu
  • Cukurs (pēc garšas)
  • 1 tējkarote kanēļa

Pagatavošana:

  • Nomazgā ābolus. Tad nogriez tiem augšējo daļu un izņem serdi.
  • Nomazgā rozīnes un aplej ar verdošu ūdeni. Paturi aptuveni 15 minūtes, tad notecini sietā un nosusini. Biezpienu samaisi ar krējumu, cukuru un kanēli. Pievieno rozīnes un visu vēlreiz samaisi.
  • Piepildi ābolu ar šo biezpiena masu un cep cepeškrāsnī 180 grādos 20-25 minūtes.
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.