1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vīram bija aizdomas, ka sieva viņu krāpj. Noalgojot detektīvu viņš negaidīja tādu rezultātu

 

Stāsts, kurš norisinājās amerikāņu pilsētiņā – Teilorsvilā, Jūtas štatā, ļoti atgādina meksikāņu seriāla sižetu. Vīram bija aizdomas, ka viņa sieva, Embera Telforda viņu krāpj. Viņš noalgoja privātdetektīvu, lai viņš novērotu iespējami neuzticīgo sievu. Embera tika ilgu laiku novērota līdz tomēr viņa tika pieķerta ļoti pikantā situācijā. Tika noskaidrots, ka 33 gadus vecā deju skolotāja, trīs bērnu māte, krāpa savu vīru ar 17 gadīgu jaunieti. Tāds notikumu pavērsiens šokēja vīru.

Bet tu pat nevari iedomāties ko sajuta pats detektīvs, kad pieķēra savu dēlu mīlējoties ar klienta sievu.

Pavedinātāja ar savu upuri iepazinās deju studijā – Colette’s Dancing Studio. Viņa bija šīs studijas īpašniece. Tur arī privātdetektīvs pieķēra pārīti. Izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots, ka viņi TO darīja ne tikai studijā, bet arī viņas mašīnā, viņas un viņas mātes mājās. Viņa esot ņēmusi puisi nakts vidū un vedusi izklaidēties.

Pirms stāšanās dzimumattiecībās abi esot flirtējuši viens ar otru. Telforde esot savu mīļoto apbērusi ar dārgām dāvanām un pat apmaksājusi braucienu uz Disnejlendu, lai tur viņš varētu piedalīties deju konkursā.

Sievieti notiesāja kā seksa noziedznieci, piespriežot 30 dienas cietumā un 150 darba stundas sabiedrības labā. Vīrs tūlīt izšķīrās ar krāpnieci. Palika tiki viens neatbildēts jautājums: ”Ka notika ar privātdetektīvu un viņa dēlu?”.

avots: ofigenno.cc
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.