4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Dārzenis – oga attīra aknas, kā sūklis

 

Depositphotos_4175460_s

Mēs visi esam dzirdējuši un lasījuši, ka ķirbji ir veselīgi. Kur slēpjas tās labums? Un ko ir iespējams izārstēt, ja regulāri ēst ķirbjus?

Ja jūs regulāri ēdīsit ķirbjus – varēsiet būtiski paārstēt savas aknas. Ķirbju attīra aknas un atjauno tās. Kā pareizi ēst ķirbjus, lai no tiem būtu labums? Jums ir nepieciešams ēst svaigus salātus no ķirbjiem ar olīveļļu.

Lasi vēl:
Interesanti fakti par ķirbju lietošanu uzturā
Kā pareizi pārtikas uzglabāt produktus: saldētavā, ledusskapī, plauktā un uz galda
20 interesanti fakti par to, kā reaģē cilvēki

Lūk, kā pagatavot salātus: ķirbjus sagriež gabalos, ņemot vienu lielu daļu un sarīvēt uz rupjās rīves. Tad sarīvētus ķirbjus pārlej ar olīveļļu, samaisa un atstāj uz piecām minūtēm. Šos salātus ir veselīgi ēst no rīta tukšā dūšā. Ķirbjus var (un pat vajag) cep cepeškrāsnī ar svaigiem garšaugiem. Ceptos ķirbjos ir daudz glikozes un vitamīnu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.