12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Pana Kota no kafijas, šokolādes un kokosa

 

knbgr75dcf3

Sastāvdaļas:

2 tējkarotes želatīna
2 ekspresso (80 ml), istabas temperatūrā
1 tējkarote kokosu esences
500 ml saldā krējuma
55 gr brūnā cukura
100 gr piena šokolādes, sagrieztas
Šokolādes vafeles servēšanai

Lasi vēl: 
”Zemeņu deserti bez cepšanas” 10. recepte (Suflē torte ”Zemenes un halva”)
Pagatavo gardu Tiramisu kūku
30 padomi tauku dzināšanai

Pagatavošana:

Pievienojiet kokosu esenci kafijai. Želatīnu un pusi kafijas sajauciet bļodiņā un atstājiet uz 5 minūtēm, līdz želatīns sasūcies.
Saldo krējumu, cukuru un šokolādi ielieciet katliņā un sildiet uz vidējas uguns, līdz šokolāde izkususi. Noņemiet no uguns, pievienojiet želatīnu un atlikušo kafiju un kārtīgi samaisiet. Izlejiet maisījumu viegli iesmērētās formiņās, ielieciet ledusskapī uz 4 stundām.
Lai izņemtu no formiņām Pana Kotu, uz dažām sekundēm iemērciet tās karstā ūdenī, un tad izlieciet uz šķīvīša. Pasniegt ar šokolādes vafelēm.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.