Sastāvdaļas:
– 200 g pasta Karbonara
– 1 ēd.kar. olīveļļas
– 100 g bekona
– 200 g šampinjoni
– 200 g saldā krējuma (15%)
Parmazāna siers – 100 g
Olas dzeltenumus – 2 gab
– sāls, pipari
Pagatavošana:
1. Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2. Apcep smalki sagrieztu bekonu un sēnes.
3. Viegli saputo olu dzeltenumus, pievieno krējumu un sieru, samaisa. Pasāla un
sapiparo.
4. Olu, krējuma un siera masu pievienojam bekonam ar sēnēm, ātri maisot uz lēnas uguns uzvārām.
5. Uguni nepalielināt, citādi olu dzeltenums var savārīties ko pieļaut nedrīkst.
6. Pie novārītās pastas pievienot sagatavotu mērci un samaisīt.
7. Makaroniem jābūt pilnīgi piesūcinātiem ar mērci.
8. Pasniegt labāk uz sasildīta šķīvja, makaronus pārkaisīt ar nelielu daudzumu siera.
Labu apetīti!