0

Tie ir svētki! Tik piesātināta riekstu garša + šokolāde! Pie kafijas. Ātri pagatavojama pat rīta steigā.

3 olas

1 iepakojums (200 grami) sasmalcinātu lazdu riekstu (var samalt virtuves kombainā vai кafijas dzirnaviņās)

tējkarote cepamā pulvera

80 g cukura

1. Riekstus, olas, cukuru, cepamo pulveri sajauc.

2. Piemērotāko formu ko var likt mikroviļņu krāsnī (uz 1 litru) ieeļļot un apbērt ar miltiem vai izklāt formu ar cepam papīru. Masu ieliek formā

3. Cepam aptuveni 5 minūtes, 900 W.

4. Pēc tam atdzesēt aptuveni 3-5 minūtes. Kūku var apkaisīt ar pūdercukuru, izrotāt ar putukrējumu un augļiem vai izkausētu šokolādi. Ir vērts pamēģināt!

 
Komentāri: 5
  1. Marija 4 gadi ago

    Un citā krăsnī kā cept riekstu kūku?

  2. inese 4 gadi ago

    kārtējais murgs, un bilde neatbilst īstenībai

  3. eva 4 gadi ago

    murgs

  4. Bii 4 gadi ago

    Aha, kā tad! 3 olas ar riekstiem un voulā sanāk kūka! 😀

  5. Zane 11 mēneši ago

    Kurš vispār ielicis šādu kūkas recepti,kur ir redzēts ka kūka vispār ir bez druskas miltiem,pat tortei liek miltus tik karotes cik olu ,tiešām prātu jau izkukojusi,ja vēlaties receptes tad atbilst tasty receptes tiešām

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?