- Krējums – 500 g
- Pūdercukurs – 150 g
- Želatīns – 30 g (2 paciņas)
- Cepumi Krekeri – 300 g
- Šokolāde – 200 g
- Augļi dekorēšanai (banāni, vīnogas, zemenes), kūku želeja.
Lasi vēl: |
Ķiršu torte! Vienkārši un gardi, pamēģini! |
Gardā Torte – Ferrero Rocher |
Garšīga torte – Biezpiena Napoleons |
Pagatavošana: 1. Iemērcam želatīnu nelielā daudzumā auksta ūdens, lai uzbriest. Sajaucam krējumu un pūdercukuru. Ūdens peldē izkausējam želatīnu un ielejam to krējumā- nepārtraukti maisot. 2. Krekerus salaužam un pieliekam krējumam, sajaucam. 3. Veidnē ieklājam pārtikas plēvīti. Sarīvējam šokolādi. Krekeru un krējuma maisījumu liekam trīs kārtās, pa vidu berot sarīvētu šokolādi, Liekam ledusskapī uz 1-2 stundām. 4. Izrotāt ar augļiem, apliet ar želeju, kas domātas tortēm un kūkām. Ielikt ledusskapī labāk uz visu nakti. Krējuma torte ar krekeriem gatava! Krekerus var aizstāt ar biskvītu vai jebkādiem citiem cepumiem, pievienot augļus vai marmelādi, šokolādi, ievārījumu, džemu. Galvenais fantāzija! Labu apetīti!