9.3 C
Rīga
otrdien, 5 novembris, 2024

Pagatavo torti – Piena meitene

 

116344_5389ac605f2665389ac605f29d

Sastāvdaļas:

– 1 bundžiņa iebiezinātā piena ar cukuru
– 2 olas
– 1 paciņa cepamā pulvera (15 g)
– 1 glāze miltu

krēmam:

– 400 g saldā krējuma (trekna)
1 / 2 glāzes pūdercukura

glazūrai:

– 80 g sviesta
– 5 ēdamkarotes cukura
– 3 ēdamkarotes kakao
– 2 ēdamkarotes piena

Lasi vēl:
Krējuma torte krekeriem
Ķiršu torte! Vienkārši un gardi, pamēģini!
Gardā Torte – Ferrero Rocher

Pagatavošana:

Pagatavot mīklu: kondensētu pienu saputo ar olām, tad pievieno miltus ar cepamo pulveri (miltus kopā ar cepamo pulveri izsijāt) atstāt uz 15 minūtēm. Šajā laikā var pagatavot krēmu: vienkārši saputot saldo krējumu ar pūdercukuru. Ja iepriekš pagatavojat krēmu, tad lieciet to ledusskapī. Sagatavot cepamo papīru, uzzīmēt uz papīra apli 26 cm diametrā. Tas ir SVARĪGI!!! Lieta ir tāda, ka saceptajiem plāceņiem jābūt plāniem, tad torte vislabāk ievilksies. Uzlikt uz šī apļa 2 ēdamkarotes ar kaudzīti mīklas, un izsmērēt. Plācenis ir krietni plāns, (dažreiz gribās pievienot vēl vienu karoti, bet to nevajadzētu darīt), plācenis cepas ātri, 3 min 230 grādos. Vajag izveidot 5 plāceņus.Nepieciešams sajaukt visas glazūrai domātas sastāvdaļas , uzvārīt, atdzesēt un pārliet visu torti un tās sānus.
Tad nepieciešams iesmērēt plācenīšus ar krēmu, izņemot augšējo, visu pārlej ar glazūru.

 

1 KOMENTĀRS

  1. It kā latviete esmu un māku lasīt, bet tur ir tikai viens placenitis fotogrāfijā . Kur ir pārējie?
    Tā jau pavisam cita kūka bilde?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.