Franču skaistuma salāti
– 2 ēdamkarotes auzu pārslu
– 6 ēdamkarotes novārīta auksta ūdens
– 3 ēdamkarotes novārīta auksta piena
– 1 tējkarote cukura
– 1 liels ābols
– 1 citrona sula
Salātu pagatavošana:
Aplejiet auzu pārslas ar ūdeni un atstājiet uz stundu mirkt. Pēc tam pievienojiet pienu, cukuru un uz rupjās dārzeņu rīves, ar visu mizu, rīvētu ābolu. Piespiediet citrona sulu, samaisiet- salāti gatavi!
Lasi vēl: |
Auzu pārslu biezputra burkā – izmēģini ko jaunu! |
Auzu pārslu sacepums ar kanēli un āboliem |
Auzu pārslu cepumi ar žāvētām ogām – Tavam slaidajam augumam |
Amerikāņu skaistuma salāti
– 5 ēdamkarotes auzu pārslu
– 5 ēdamkarotes novārīta auksta ūdens
– 1 ēdamkarote piena
– 1 ēdamkarote medus
– 4-5 lazdu riekstus
Uz nakti aplejiet auzu pārslas ar ūdeni. No rīta pievienojiet pienu, medu un sasmalcinātus riekstus. Visu rūpīgi samaisiet un lēnām, kārtīgi sakošļājot apēdiet kā otrās brokastis. Tā ēdiet šos salātus katru rītu mēnesi no vietas, bet pēc tam jūs pati sevi spogulī nepazīsiet.
Diemžēl nevaram jums pateikt ”labu apetīti”, tā kā tas nav nemaz tik garšīgi. Bet pie visa var pierast. Pašas grūtākās ir pirmās trīs dienas.
Vēl viens ieteikums- tā kā daudzām sievietēm nav īsti daudz laika no rītiem,lai kārtīgi sakošļātu šos salātus, tad var visu apvienot- darīt rīta darbus un lēnītēm ēst.