1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

10 visizplatītākās kļūdas sievietes garderobē

 

 

1280x720-woman-wardrobe-essential-photos

1. Tavā tērpā nevajadzētu būt daudz krāsām, maksimums trim, turklāt vienai krāsai jābūt neitrālai un mierīgai. Liekas, ka visi to zina un saprot, bet…

2. Melnu veļu nevelk zem gaišiem svārkiem vai biksēm!

3. Aizmirstiet par legingiem! Nē, nopietni: aizmirstiet par viņiem uz visiem laikiem! Jūs kādreiz esat redzējusi meiteni, kurai piestāv legingi? Britu zinātnieki, protams, pieļauj, ka tādas ir kaut kur atrodamas, bet vispār jau legingi tievās kājiņas padara līdzīgas diviem “kokiem”, apaļīgas – “tumbiņām”, bet skaistas kājas – padara vienkārši nekādas.

4. Visa melnā – tas ir baisi un nav smuki! Te uzreiz der atcerēties sākumu visiem bērnu šausmu stāstiņiem “kādā melnā-melnā pilsētā, kādā melnā-melnā ieliņā…” Gribat būt par šausmenīti?

5. “Zivs aste”. Tā stilisti ir nosaukuši stringus, kas lien ārā no džinsiem. Tas izskatās šausmīgi, bet redzēt to var ik uz soļa!

6. Mākslīgie brilijanti. Moderni? Biežāk jau – nezgaumīgi. Mākslīgie brilijanti, viennozīmīgi piestāvēs Tev, ja iesi uz klubu, bet ne jau kā aksesuārs pie visiem apģērbiem, dažādos veidos.

7. Neaizraujieties ar zvēru rakstu. Caur caurēm leoparda raksts padarīs Jūs bezgaumīgu un vulgāru. Visam jābūt mērā: vai nu apakša, vai augša, vai kāds aksesuārs.

8. Jautri tekstiņi uz T-krekliem mēdz būt smieklīgi. Bet kopā ar klasiska materiāla biksēm nesader.

9. Nepareizi izvēlēti apavi “nositīs” visu Jūsu tēlu: kājas būs atsevišķi, ķermenis – atsevišķi.

10. Ziemas un vasaras apģērbu savienojums nekam neder!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.