9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

KO GRIB VĪRIEŠI: MAZI NOSLĒPUMI LIELISKAM SEKSAM

 

 

tumblr_mdfnl8TC1u1rtbo7so1_1280

Baumas par to, ka vīrieši vēlas gultā sievietes – akrobātes, kas slēpj skapī tērpus no lateksa, ir stipri pārspīlēti. Tādi puiši pastāv, bet parasto puišu ir vairāk.

Patiesībā pārsteigt vīrieti nav nemaz tik  grūti, kā šķiet pirmajā acu skatienā.

Puišiem gultā vajag nemaz tik daudz, drusciņ fantāzijas, drusciņ romantikas un nedaudz asu sajūtu.

Iniciatīva no partneres puses

Vīriešiem patīk kontrolēt situāciju, ņemt iniciatīvu savās rokās, tāpēc viņi vēlas kādu dienu būt vadāmi. Paņemot grožus savās rokās tu parādītu puisim to, kas tev patīk un ko tu gribētu darīt.

Seksīga veļa

Varbūt tev šķiet, ka pirmajā acu mirklī tavs puisis neredz tavu jauno mežģīņu veļu, bet patiesībā tā nav. Lai arī cik neuzmanīgs tev šķiet puisis, atceries, ka tādas lietas vienmēr paliek puiša atmiņā.

Priekšspēle

Tikai filmās tas ir redzams, ka vīrieši uzreiz ir gatavi nodarboties ar seksu. Jā, patiešām puiši daudz ātrāk iekarst kā meitenes, bet tas nenozīmē, ka viņi nemīl priekšspēli. Tāpēc vīriešiem patīk tādas sievietes, kurām patīk tagad un uzreiz un tādām, kuras mīl ilgu un maigu priekšspēli.

Neķītras sarunas gultā

Neķītrie jociņi vai skarbā uzvedība var puisi uzkurināt ne mazāk kā erotiska masāža vai mežģīnes korsete.

Atklātība jaunām sajūtām

Puiši ciena tās meitenes, kas ir gatavas realizē viņu fantāzijas. Pamēģini vismaz vienu reizi atdoties viņam un darīt visu ko viņš tev saka, ja vienīgais tas viss atbilst normas robežās.

Drošība

Šis padoms jāievēro tiem, kas attiecībās atrodas neilgu laiku. Nebaidies savam puisim uzdot jautājumu par izsargāšanos un lietot prezervatīvu.

Spontanitāte

Pat ja jūs esiet sasnieguši savu seksa baudu idilli, spontanitāte jums nenāks par ļaunu. Negaidīts rīta vai vakara sekss dušā  – viesistabā uzreiz uz galdiņa? Kāpēc gan ne?

Saukt savu puisi vārdā

Dažādās kultūrās cilvēki viens otru sauc iesaukās, tikai tāpēc, ka zinot tavu īsto vārdu, tas cilvēks pār tevi valda. Tieši tāpēc tev savs puisis jāsauc īstajā vārdā.

Orgasms

Puiši ir tik egoistiski seksa laikā, tā pieņemts teikt. Daudzi vīrieši negrib savai partnerei radīt baudu intīmo spēļu laikā. Tāpēc nekaunies teikt par savām vēlmēm. Jo sasniegt baudu – tas ir jūsu abu mērķis.

Humora izjūta

Ja seksa laikā kaut kas nav noticis tā kā vajag, nav labāka līdzekļa, kā pārvērst situāciju jokā.

osta1

 

 

4 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.