5.5 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Dzīves ķibeļu horoskops. Kā ar nedienām tiek galā dažādas zodiaka zīmes?

 

 333836_0

AUNS visas nepatikšanas atrisina. Jebkuras. Un tūliņ, turklāt pats, lepnā klusumā.

VĒRSIS ar ziepēm tiek galā, un pēc tam izstāsta. Visiem. Lai nodrošinātos, – uzraksta arī avīzē. Tā, lai par to droši zinātu visi.

DVĪŅI ziepēs labprāt dalās. Pacentīsies visu uzgrūst Aunam, bet, ja Auns uz visu nepiekritīs, atdos Strēlniekam.

VĒZIS sāks vaimanāt jau tad, kad ziepes vēl ne tuvu nebūs sākušās, un, lai viņš beidzot aizvērtos, kāds uzņemsies gan atrisināt tās, gan noslaucīt Vēža puņķus un asaras. Bet, ja neviens to neizdarīs, Vēzis ar visu lieliski tiks galā pats. Kāda joda pēc vispār vajadzēja īdēt, nekļūst skaidrs…

LAUVA sasauks visus kopā, pats tiks galā ar ziepēm, cēli paklanīsies, paņems ziedus, sniegs gribētājiem autogrāfus… un aizies.

JAUNAVA būs sarūgtināta. Īpaši, ja viņa šīs ziepes neplānoja. Jaunava padomās. Atradīs risinājumu. Tiks galā un izdarīs secinājumus.

SVARI visu apsvērs. Apsvērs vēlreiz. Secinās, ka ir par daudz, un kādu nieku kādam atsvērs – Lauvam, varbūt Aunam. Cenšoties kādu savu ziepju iesvērt Jaunavai, dabūs ”bietē” – Jaunava ziepes ņem pretī tikai pēc grafika.

SKORPIONS aplūkos aktuālās ziepes no visām pusēm, jautri noteiks: “Velns, kādas ziepes!” un atmetīs ar roku.

STRĒLNIEKS būs sarūgtināts. Tad kļūs mazliet priecīgāks. Pēc tam ilgi smiesies gan par sevi, gan par ziepēm, atcerēsies, kādas vēl ziepes viņam dzīvē gadījušās, visiem visu izstāstīs un aizmirsīs. Ja Strēlnieka ziepes nepāries pašas no sevis, tās, visticamāk, nāksies izstrēbt kādam nebūt Lauvam.

MEŽĀZIS pacentīsies uzreiz novelt ziepes uz kādu citu, paziņojot, ka viņam tās nav vajadzīgas. Nez kādēļ 90% gadījumu viņam tas izdodas. Ja neizdosies, – Mežāzis ar visu tiks galā godam, bet obligāti – uz cita rēķina.

ŪDENSVĪRS savas ziepes sāks priecīgi pētīt. Tad par tām uzrakstīs grāmatu. Ja šāda veida ziepes viņam jau kādreiz bijušas, Ūdensvīram kļūs garlaicīgi, un viņš sāks meklēt Dvīņus. Ziepes no tā mazākas nekļūs (Dvīņi, tās pamanījuši, laidīsies lapās), bet kļūs jautrāk.

ZIVIS, atšķirībā no Vēža, raud klusiņām. Tādēļ ziepes tām ir mūžīgas, neviens viņām ne suņa nepalīdz, bet Zivis jau uz to nemaz vairs arī necer.

untitled

 

 

3 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.