0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

6 iemesli, kāpēc tu nevarēsi atteikties no ledus masāžas

 

Ice

Ledus masāžu var droši nosaukt par krioterapiju mājas apstākļos. Šīs procedūras efektivitāte pārsniedz pat visdrošākās cerības, bet tās veikšanai nevajag speciālu aprīkojumu, īpašus nosacījumus vai medicīnas izglītību. Ja vēlies vienmēr būt jauna un skaista, pamēģini veikt ledus masāžu, un jau pēc pāris seansiem redzēsi rezultātu! Piedāvājam 6 iemeslus, kāpēc tev sava āda ir jālutina ar šādu procedūru.

  1. Padara ādu tvirtu un elastīgu

Aukstums uzlabo asins cirkulāciju, kas ādai sniedz veselīgu, dabīgu spīdumu.

  1. Samazina iekaisumus

Ledus gabaliņi palīdz samazināt iekaisumus, sarkanumus un padara pumpas mazāk pamanāmas. Ledu uz pumpām vari uzlikt uz dažām sekundēm ( ne ilgāk!), līdz sajutīsi aukstumu uz ādas. Darbojas nevainojami.

  1. Palīdz noslēpt tumšos lokus zem acīm

Sasaldē gurķu sulu, un ledus gabaliņus varēsi izmantot, lai samazinātu tūsku un tumšos lokus zem acīm. Lieliski palīdz, ja esi vētraini pavadījusi nakti, bet no rīta āda izskatās nogurusi.

  1. Izlīdzina ādas toni

Ledus gabaliņi ir vislētākais tonizējošais līdzeklis, kas pirms grima uzlikšanas palīdz sašaurināt poras un padarīt ādu gludāku.

  1. Aizvieto grimu

Šī metode noder jaunai ādai. Ja tev nav laika likt grimu, tad notīi ādu ar ledus gabaliņiem, kas ir ietīti audumā. Tas palīdzēs iegūt mirdzošu un svaigu izskatu bez kosmētikas izmantošanas.

  1. Nogludina krunkas

Ledus masāža samazina krunciņu parādīšanās risku agrīnā vecumā un samazina novecošanās pazīmes. Ieteikumi:

  1. Ādu noslauki ar apļveida kustībām pa masāžas līnijām. 1. Ilgi nepaliec vienā vietā, lai neapsaldētu maigu sejas ādu. 2. Vienam seansam pietiek ar 2-3 ledus gabaliņiem. 3. Pēc masāžas uzliec uz ādas krēmu vai losjonu. 4. Lai sagatavotu gabaliņus, var izmantot citrona sulu, zaļo tēju, gurķi, diļlu novārījumu, kumelītes un citas zālītes, kas labvēlīgi ietekmē ādu. 5. Nekad (!) masāžai neizmanto sasaldētu ūdeni no krāna.

Ja vēlies izskatīties jaunāka par savu vecumu, tad obligāti pamēģini notīrīt ādu ar ledus gabaliņiem. Tas ir pārbaudīts veids, kā labi izskatīties!  

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.