6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Ar ko atšķiras vīriešu un sieviešu kosmētika?

 

Fashion photo of sexy elegant couple in the tender passion

Ar ko atšķiras vīriešu un sieviešu kosmētika? Vai sievietes var lietot vīriešu līnijas?

Ekspertu padomi:

Vai taisnība, ka vīriešu mazgāšanas līdzekļi izcili piestāv sievietēm ar problemātisku ādu?

Atbilde: Nē. ‘’Vīriešiem āda ir taukaināka, un mazgāšanās līdzekļi ir apveltīti ar apžāvējošo efektu’’, – saka Marija Deigina, medicīniskās laboratorijas Vichy Direktore. ‘’Valda uzskats: ja mazgājas ar vīriešu putām, pinnes pāries ātrāk, zudīs ādas taukainais spīdums’’. Tādējādi jūs varat tikai sev sariebt. Vīriešu mazgāšanās līdzekļi satur alumokālija kristālus un lielas skābju koncentrācijas. Vīriešiem tie der, bet sievietēm, izsauc ādas raupjumu un lobīšanos.

Padoms: ‘’Pievērsiet uzmanību līdzekļa sastāvam, ar ko mazgājas jūsu vīrs. Svarīgi, lai viņš nesaturētu spirtu, jo tas sakairina jutīgu ādu’’, – ieteic Svens Fejs, NIVEA laboratorijas vadītājs. ‘’Kopšanas līdzekļos ir jāizmanto citi komponenti, piemēram, sudraba joni – tie ir apveltīti ar
antibakteriālām īpašībām’’.

Lasi vēl:
Eko kosmētika – lēti un veselīgi! Kā?
Dažas viltības, pirms uzliekat uzliekot dekoratīvo kosmētiku
Uzklāj kosmētiku pareizi

Vai sievietes var lietot vīriešu krēmu acīm ekstrēmai terapijai?

Atbilde: Jā. ‘’Vīriešu kosmētika, kā likums, ir iedarbīgāka nekā sieviešu. Ātrāk tiek galā ar tumšiem riņķiem ap acīm un tūsku, tādēļ “ātras palīdzības kvalitātē” var izmantot jūsu vīra krēmu acīm’’.

Padoms: ‘’Nedrīkst pārcensties. Vīriešu ādai ir zemāks pH līmenis, un visa kosmētika ir aprēķināta tieši uz šo rādītāju’’. Taisnība, ka vīriešu šampūni pret matu izkrišanu der sievietēm?

Atbilde: Jā. ‘’Jūs varat lietot vīra šampūnu, bet jāzina – ārstnieciskie šampūni nevar atrisināt problēmu radikāli. To darbība ir vērsta uz matu augšanas stimulāciju, galvas ādas barošanu un apjoma radīšanu. Matu izkrišanas ārstēšana prasa kompleksveida pieeju’’.

Padoms: Matu Izkrišana sievietēm: iemesls griezties pie ārsta.

 

3 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.