0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

KALANHOJA – nieru darbības uzlabošanai

 

1280px-Flammendes_Käthchen_-_Kalanchoe_blossfeldiana

Pie akūta un hroniska pielonefrīta, cistīta slimnieka pašsajūtu uzlabos karsta  piparmētru tēja kā arī kumelīšu, aveņu un salvijas tējas. Ļoti iedarbīgs līdzeklis nieru ārstēšanai ir istabas ārstnieciskais augs- kalanhoja. Esam sagatavojuši jums dažas- vienkārši pagatavojamas, bet ļoti iedarbīgas receptes.

Kalanhoja ar karstu pienu dos jums labus rezultātus, īpaši stipru sāpju gadījumā nieru apgabalā

100 gr kalanhojas lapu smalki sagrieziet un vāriet kopā ar litru piena uz mazas liesmas, apmēram 20 minūtes. Iegūto ”putriņu” izberziet caur sietu un izkāsiet caur marli, lai masa būtu vienmērīga. Lietojiet karstu 3 reizes dienā, 30 minūtes pirms ēšanas pa 1 ēdamkarotei.

Nieru darbību normalizēs kalanhojas un mežrozīšu sīrups

200 g kalanhojas lapu smalki sagrieziet un apberiet ar 70 gr cukura un nolieciet siltā vietā uz 1 stundu, kamēr cukurs būs pilnībā izkusis. Iegūto sīrupu pielejiet 1/2 glāzei iepriekš sagatavotajam mežrozīšu uzlējumam. Sīrupu lietojiet 2-3 reizes dienā pa 1 ēdamkarotei pēc ēšanas.

Lasi vēl: 
Sekss un tā brīnumaina ietekme uz veselību
Viss Jūsu matu veselībai!
Eko kosmētika – lēti un veselīgi! Kā?

Kaltētu ābolu mizu novārījums ar kalanhojas sulu

Novāriet sauju kaltētu ābolu mizu 1 litrā ūdens 30 minūtes uz nelielas liesmas, ļaujiet ievilkties 40 minūtes, nokāsiet. Kamēr novārījums ir silts pievienojiet tam 2 ēdamkarotes kalanhojas sulas. Lietot pa 1 ēdamkarotei 4-5 reizes dienā.

Esiet veseli!

 

1 KOMENTĀRS

  1. Lielisks augs, palidz tikt galaa arii ar iesnam ( ipasi zidainiem un maziem berniem ), labi dziedee bruces! Katram tadu majas!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.