8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Šis bērniņš nomira vēl mātes miesās. Tomēr tas, kas notika tālāk, ir visīstākais brīnums!

 

Šis neticamais notikums notika ar Džoselīnu Robertsoni un viņas vīru Ignasio. Jaunais laulātais pāris gatavojās pirmdzimtā dzimšanai. Devītais grūtniecības mēnesis gāja uz beigām, un Džoselīna ar vīru dzīvoja viņu dzīves lielā notikuma gaidās. Visas viņu domas bija par gaidāmo puisīša dzimšanu, kuram viņi bija paspējuši izdomāt vārdu. Bērniņam plānoja dot vārdu Noi.

 

Iemīlējies pāris jutās kā vislaimīgākie cilvēki uz zemes. Tomēr vienā mirklī viss aizgāja šķērsām…

Pēkšņi Džoselīna sajutās slikti, viņai sākās spēcīga asiņošana. Laulātais pāris nekavējoties devās uz slimnīcu, kur topošajai mātei veica ultrasonogrāfijas izmeklēšanu. Izmeklēšanas rezultāti izrādījās šokējoši. Ārste Kimberlija Sempsone paziņoja briesmīgos jaunumus, ka mazulim nav sirdspuksti.

Cits ārsts veica atkārtotu ekspertīzi, tomēr rezultāts palika tāds pats. Mazā Noja sirds nesitās, un tas nozīmē, ka viņš ir miris. Ilgi gaidītais bērniņš, kuru māte 9 ilgus mēnešus nēsāja zem sirds, nomira, pat vēl nepiedzimis. No šokējošajām ziņām Džoselīna un Ignasio izplūda asarās…

Bez tam, izmeklēšanas gaitā tika atklāts, ka auglis ir nepareizi novietojies, tāpēc dabīgā ceļā izņemt viņu neizdosies. Un, lai dabūtu mazā Noja ķermeni, tika nolemts veikt ķeizargrieziena operāciju. Bet operācijas laikā notika kaut kas neticams!

Kad mazo puisīti izņēma no mātes miesām, viņš sāka elpot. Ārsti nespēja noticēt nupat notikušajam brīnumam! Mazo Noi tūlīt pat ievietoja reanimācijā. Viņš bija diezgan smagā stāvoklī, bet pats galvenais, ka viņš palika dzīvs!

Pateicoties reanimācijas brigādes operatīvajai rīcībai, zēnu izdevās atgriezt pilnvērtīgā dzīvē. Izdzirdot priecīgo ziņu, vecāki burtiski pamira no laimes. Tas ir brīnums! – nomocītā Džoselīna nebeidza atkārtot šos vārdus.

Par laimi, laiku pa laikam brīnumi mēdz notikt. Mazā Noja apņēmības garu var tikai apbrīnot. Viņš ar visiem saviem mazajiem spēkiem nepadevās un cīnījās par savu dzīvību!

avots: ofigenno.cc
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.