5.5 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Tas, ko izdarīja tēvs meitas kāzās, saraudināja ikvienu

 

Viens no saviļņojošākajiem brīžiem, katras meitenes dzīvē ir tas moments, kad tēvs viņu ved pie altāra. Bet, šāds rituāls, kas notika amerikāņu pilsētiņā Elīrijā, ne tikai saviļņoja līdz sirds dziļumiem, bet arī lika apraudāties visiem klātesošajiem.

21 gadu jauno Brittāniju, lielāko viņas dzīves daļu audzināja audžutēvs, kaut arī viņa uzturēja kotaktus ar savu bioloģisko tēvu Toddu Bahmanu (Todd Bachman). Kad meitenei bija 11 gadi, viņas mamma izšķīrās ar tēvu un sāka dzīvot kopā ar citu vīrieti – Toddu Kendroski (Todd Cendrosky). Zināmu iemeslu dēļ tēvam un audžutēvam bija ļoti saspīlētas attiecības.

Kad Brittānija dzīvē ienāca viņas mīļotais puisis un attiecības jau virzījās uz kāzām, meitene burtiski rāvās uz pusēm un nespējsa izlemt, kurš no abiem tēviem viņu vedīs pie altāra. Beigu beigās viņa izlēma par labu savam bioloģiskajam tēvam, bet patēvs bija lūgto viesu sarakstā.

Kāzu ceremonija norisinājās pēc plāna, tad pēkšņi Bahmans palūdza uz neilgu brīdi apturēt ceremoniju. Viņš piegāja pie Kendroski, paņēma aiz rokas ar vārdiem: ”Mums abiem kopā ir jāved Brittānija pie altāra. Jo tavs nopelns viņas audzināšanā nav mazāks par manējo!”.

Šajā brīdī neviens no klātesošajiem nespēja valdīt asaras. Kāzu fotogrāfe Delija Blekberna, kura padalījās ar šo stāstu, stāsta, ka viņai bija ļoti grūti darīt savu darbu. Jo pat viņas asis mirka asarās.

Tedds Kendroski bija ļoti saviļņots par tādu, viņa sāncenša rīcību. ”Es esmu ļoti pateicīgs savam vārdabrālim. Vajag būt ļoti vīrišķīgam, lai spertu šādu soli. Kad Tedds man piedāvāja kopā ar viņu vest Brittāniju pie altāra, man saļima kājas.”
Avots: Facebook - Delia D Blackburn
 

3 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.