3.8 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

7 muļķīgi sieviešu ieradumi, kas kaitina vīriešus

 

beauty-met-gala-instagram_980x571

Mēs no visa spēka cenšamies vienmēr būt skaistas un līdzināties tievējošām modelēm uz augstām augstpapēžu kurpēm (vai arī visu dzīvi cenšamies sasniegt šo ideālu), aizmirstot to, ka vīrieši, dēļ kā rodas šis maģiskais ideāls, šie ieradumi ne vienmēr atbilst viņu vēlmēm, viņi sapņo par meitenēm parastās kedās ar nelielu make-up kārtu uz sejas un ar stabilu apetīti, ar tiešu raksturu un ar skaistiem dabas attēliem nevis selfijiem «Instagram»..

Un tā, paši muļķīgākie meiteņu ieradumi, ar kuriem mēs kopā ciešam.

1. Pozēšana fotogrāfijās

Cik skaisti bija tie laiki, kad gatavās fotogrāfijas nācās gaidīt veselu diennakti un nebija vajadzības 125 reizes atkārtot vienu un to pašu kadru pie jūras, ar saulesbrillēm un bez tām, ar cepuri un bez cepures, līdz tam brīdim kamēr vēlamais rezultāts netiks pašam kritizēts,piemēram,  «Nē,šeit mans vēderiņš redzas» vai «Šeit man svārki neglīti izskatās».

2.Baumas par draudzenēm, un par draudzeņu draudzenēm, un par draudzeņu draugiem

Protams,vīrieši arī baumo ,bet ne tādā daudzumā, ne ar tādu izsmalcinātību un svarīgākais, ne par saviem tuvākajiem draugiem. Nav skaidrs, kādēļ šāda ir sieviešu draudzība, ja sievietes neprot glabāt noslēpumus un vienmēr dalās ar vīriešiem par visu, kas notiek viņu draudzeņu dzīvē, bet par atbildi pieprasa jaunas baumas par draudzeņu draugiem, ar kuriem labi ja divreiz ir tikušies.

3.Pārāk ilga izvēlēšanās

Daži vīrieši auto izvēlas ātri, nekā viņu sievietes – kleitas un rotas lietas priekš kaut kā ir ,nu ļoti svinīgs pasākums.

Kam gan bija vajadzīgi tie iepriekšējie trīs tērpi, kuri tagad jau vārtās pa grīdu un ko var izdarīt ar seju vien 40 minūšu laikā vannasistabā – lūk, šo vīrieši noteikti,nekad,nesapratīs.

4.Mūžīgais  «Ēst vai neēst?»

Hamleta «Būt vai nebūt» šajā gadījumā pārveršas par «Ēst vai neēst?»  Tas ir it kā pīrāgi būtu bez taukiem un tos var ēst uzreiz veselu kasti, bet pēc tam nez ,kāpēc vajadzīgs atteikties nākamajā dienā bez vakariņām un pie tam piebilst, ka «Līdz 18.00 nepaspēju paēst». Diēta no regulārām ēdienreizēm pārveršas par  «Es neēdu saldu, taukainu, sālītu», un kafiju dienā dzer litros, priekš mundruma, līdz vieglai trīcēšanai ceļgalos.

5.Apavu karš 

Kurpju apavu kastes skapī jau ir tik daudz, ka kastes vienkārši izsprāgst no skapja pēc durvju atvēršanas, bet tāpat nez kāpēc ir vajadzīgs iet uz veikalu un iegādāties jaunu augstpapēžu kurpju pāri, ar kurām ir šausmīgi sāpīgi staigāt un dēļ, kurām tev nākas līdzi auto ,ņemt laiviņu pāri un simtiem plāksterus, bet pēc tam sakārtot apavus – ar papēdi, bez papēža, uz  platformas – tā, ka netiec klāt skapja durvīm.

6.Dīvaini jautājumi 

«Par ko tu šobrīd domā?», «Tu ko, negribi runāt ar mani?», «Kas ir seksīgāka: es vai tava bijusī?», «Es esmu skaista?», «Es neizskatos resna?». Pats šausmīgākais, ka atbildes uz visiem jautājumiem sievietes galvā jau ir apstrādāti, tā ka nedod dievs vīrietis kļūdīsies ar atbildes variantiem…

7.Mājieni ar skaidrām atbildēm «Nekas nenotika».

Tāds iespaids, ka sieviešu izpratnē ideālam vīrietim jābūt ar mediju spējām, ekstrasensam vai domu lasītājam.

Ah, tu nezini par ko es runāju?! Tak, padomā par savu uzvedību. Kādā ziņā, kas noticis? NEKAS nav noticis, aizmirsti par to (uzmini pats kādēļ šis strīds un ar ko tas beigsies).

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.