asdfg

Sastāvdaļas

Tomāti 4

Rīvmaize 100g

Sviests 40g

Ķiploks 2 daiviņas

Pētersīļus 10g

Sāls

Pipari melnie

Lasi vēl:
Kaltētie tomāti ar baziliku
Video recepte: Kabaču ikri ar tomātiem
Vistas fileja tomātu kažokā – ideja viesību galdam

Pagatavošana: 

Sīki sakapāt pētersīļus,pielikt sviestu, sasmalcinātu ķiploku un rīvmaizi, visu kārtīgi samīca.Tomātus nomazgāt, izņemt viducīšus, pabērt ar sāli,pipariem. Sagatavoto masu pilda tomātos.Tomātus liek cepam trauka, pārlej nedaudz ar augu eļļu.Cep cepeškrāsni 30-35 minūtes,185°С grādiem.Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos.

 

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?