3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kuras no sieviešu lietām vīrieši uzskata par mazāk seksīgām

 

Ne velti runā, ka vīrieši un sievietes – ir no dažādām planētām. Mūsu domas par skaistumu bieži vien nesakrīt, bet varbūt ir vērts ieklausīties viedoklī no malas? Izvēle pēc jums. Paskatīsimies, kuras mantas mūsu garderobē stiprais dzimums redz anti seksuālas, nesmukas un ne gaumīgas.

UGGI

uggs

 

Neticami! Apavi, kuri dara pat visskaistāko kājiņu par trim izmēriem resnāku un platāku. Ja pie tā vēl pieliek resnus ikrus, tad ir beigas… Kājas kā zilonim, plakanā pēda un citas līdzīgas asociācijas rodas vīriešu galvā, tai laikā domas par siltumu un komfortu var neienākt vispār.

LEGINGI 

leggings

Legingi, kas ievilkti īsajos zābaciņos un piesegti ar tuniku vai kleitu, vīrieši var zaudēt modrību un viņiem tas pat var patikt. Visbaisākās domas izsaka tieši saīsinātie legingi, atkailinoši daļu kājas, varianti, nepiesedzoši pēcpusi, caur kuriem spīd apakšveļa, kā arī ne uz visskaistākajām kājām.

Alladini, afgani

sharovari

Pārāk atgādina lielus pamperus un neizceļ gurnus, lai būtu saprotami.

 

Paaugstinātā jostas vieta

taliya

Šeit ir daudz nesmuku lietu. Topi un kleitas, kuriem nav vidukļa vai viduklis sākas zem krūtīm vīriešiem atgādina grūtnieci. Un tas nav vis. Džinsu šorti ar augsto jostas vietu veido plakanu pēcpusi un ir ļoti neiekārojami.

Pārāk augsta platforma 

tanketka

Šādi apavi atgādina zirga pakavus. Vīrieši bieži domā: «Kā viņa nabadzīte, visu dienu velkā kājās šādus gludekļus?»

Liela izmēra lietas

oversize

Platie džemperi, platie kombinzoni… Visas šīs lietas nav sievišķīgas vīriešu acīs. Tāpat sievietes pārāk lielās brillēs vīriešiem asociējas ar citplanētiešiem vai lielām mušām, vēl vīriešiem nepatīk liela izmēra somas, jo mazāka somiņa, jo izskatās gaumīgāk.

Bridži

kapri

Opā! Nu, fuj! Nu, jūs apmēram ideju sapratāt.

Zvanveida svārki

ubkafonarik2

Nepārprotami izceļ sieviešu augumu. Bet tomēr apspīlējošie fasoni ir favorīti.

Koriģējošā veļa

korrekt

Nemēģiniet zem vakarkleitas uzvilkt šo veļu un iet uz randiņu, jo novelkot šo kleitu viņš ieraudzīs un padomās, ka jūs esat ietīta saitēs kā mūmija. Labāk izvēlieties savādāku veļu zem vakarkleitas.

Un saldajā

letnie-sapogi

Lietas, kas uzspridzina vīrieša smadzenes! Vasaras zābaki un ziemas šorti. «Kur loģika? »  — neizpratnē ir stiprā cilvēces puse.

 

1 KOMENTĀRS

  1. manam vīram patīk viss, ja tas man piestāv. arī legingi, arī šādas un tādas bikses.
    tādēļ velciet droši visu ko. bet ar vienu noteikumu – JA tas Jums PIESTĀV un ir skaisti sakomplektēts un izskatās stilīgi un eleganti 😉
    nevajag vilkt balles kleitu ar kedām un sporta jaku un sporta tērpu ar augstpapēžu sandalītēm….

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.