1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Nosaki savas kaites pēc sejas kartes

 

Nklac-S7y3M Vai jūs esat kādreiz dzirdējuši par sejas karti? Patiesībā tā ir savā ziņā problemātiskas ādas noslēpuma atrisināšanas atslēga. Lūk, īss apskats par sejas galvenajām daļām, uz kurām var parādīties pumpas, un par to, kā tās ir saistītas ar dažādiem orgāniem.

1. un 3. zona: Urīnpūslis un gremošanas sistēma – uzlabojiet savu diētu un sāciet dzert vairāk ūdens. 2. zona: Aknas – pamēģiniet samazināt alkohola, smagas barības un piena produktu lietošanu. Šī zona tāpat var norādīt par gremošanas alerģiju.

4. un 10. zona: Nieres – pārliecinieties, ka uzņemat pietiekami daudz ūdens un dzeriet mazāk tos šķidrumus, kas veicina ūdens zudumu. Kā piemēram, kafija vai alkohols.

5. un 9. zona: Elpošanas sistēma – tiiem, kuri smēķē, vai kuriem ir alerģija, kā likums, šajā vietā ir pinnes.

6. un 8. zona: Nieres – tumši loki, kā likums, parādās kā ūdens zuduma rezultāts. Dzeriet vairāk ūdeni!

7. zona: Sirds – pārbaudiet asinsspiedienu un pārliecinities, ka nelietojiet tādu grimmu, kas kairina ādu.

12. zona: Kuņģis – veiciet organisma detoksikāciju vai arī pievienojiet diētai vairāk šķiedrvielu, lai palīdzētu gremošanas sistēmai.

11. un 13. zona: Hormoni – stress un hormonālās izmaiņas. Tādas problēmas dažreiz var atrisināt ar lielāka ūdens daudzuma lietošanas palīdzību un pāris papildu tumši zaļo dārzeņu porcijām, bet, ja pinnes šajā zonā parādās pastāvīgi, tad pierakstieties uz vizīti pie ārsta, lai izārstētu iespējamu hormonālo nelīdzsvarotību. Bez tam, pinnes šajā zonā parādās arī tad, kad jums notiek ovulācija (un no kuras puses).

14. zona: Slimība – var būt norāde tam, ka jūsu organisms cīnās ar baktērijām, lai izvairītos no slimības. Dzeriet vairāk šķidruma.

Lūdzu, pievērsiet uzmanību tam, ka šīs ir vispārējas rekomendācijas. Parasta pinne uz sejas vēl nenozīmē, ka jums ir problēmas ar sirdi. Kā jau ar visiem medicīniskajiem jautājumiem vislabāk ir griezties pie ārsta, vai dermatologa.

avots: VK.com
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.