8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

DROŠAS IDEJAS SEKSAM ĀRPUS GULTAS

 

f26932dd6303fb344376fa8e786256b8

Gulta, protams, nebūt nav vienīgā vieta, kur var nodarboties ar seksu. Iemācies izmantot savu dzīvokli maksimāli lietderīgi.

1. Sekss uz grīdas

Tas, iespējams, ir viens no vienkāršākajiem seksa veidiem nestandarta vietās. Protams, vislabāk, ja grīda būs noklāta ar paklāju. Taču pat cauri paklājam tu tāpat varēsi sajust cieto virsmu. Partneris seksa laikā var stipri tevi piespiest pie grīdas, un pēc tam šajās vietās var palikt zilumi. Tāpēc labāk sevi kontrolēt, vai kaut vai iepriekš vismaz uzklājiet uz grīdas matraci.

2. Sekss uz galda

To bieži rāda filmās un šāds seksa veids asociējas konkrēti ar dienesta romāniem.  Tomēr galds atrodas arī tavās mājās.  Bieži ir tā, ka galdi nav tukši, tāpēc tas traucē. Pat ja tu nodarbojies ar seksu tomēr uz galda, kurš ir pilns ar dažādām lietām, tad visu nobīdi nost no galda, bet uzmanies, lai nekas nesaplīst.

3. Sekss vannā

Uz vannasistabas grīdas parasti ir neērti, tāpēc jums jāmīlējas starp durvīm vai uz visādām santehnikas lietām. Tā kā jūs viegli varat sasisties un atsist kaut ko, tāpēc labāk mīlēties vannā, jo dušā arī ir samērā neērti.  Bet vannā arī nevar veikt straujas kustības. Tāpēc jums nāksies pastāvīgi  sevi kontrolēt.

4. Sekss tualetē

Šī vieta daudzus savādi uzbudina. Ir pat prostitūtas, kuras strādā tualetē. Daudzi pārīši, ballītēs izmanto šo iestādi. Tualete mājās – nav pati labākā vieta, lai nodarbotos ar seksu, jo pēc tam jākopj un jātīra viss. Galvenais uzmanieties nesasist galvu pret podu. Un vēl svarīgi zināt, ka jums jāsagatavojas uz ātru seksu, jo nekādas romantikas šajā vietā nebūs.

osta1

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.