17 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Pankūkas ar gaļu! Laba recepte!

 

403958_3929377385776_1667992649_n

Satriecoši garšīga pankūku recepte. Pateicoties krējumam, kurš mīkstina un piedod sviesta garšu, tās sanāk ļoti maigas.

Sastāvdaļas:

Gaļa – 0,5 kg
Krējums – 4-5 ēdamkarotes
Olas – 2 gab
Milti – 150 g
Piens – 1 glāze
Sāls – pēc garšas
Sīpoli – 2 gab
Speķis – 2 ēdamkarotes

Lasi vēl: 
Gardas pankūkas brokastīs
Salāti ar olu pankūkām un vistu
9 gardi padomi plāno pankūku cepšanā

Pagatavošana:

Izvārīt gaļu, cūkgaļu vai liellopa gaļu, samalt gaļas mašīnā vai smalki sagriezt.
Pievienot 2 ēdamkarotes sviesta, pusi buljona, kurā vārījās gaļa un sautēt līdz gatavībai.
No olām, miltiem, piena glāzes, sāls iejaukt šķidru mīklu un sacept 10 pankūkas.
Uz katras pankūkas uzlikt 1 karoti pagatavotās gaļas, satīt, likt uz paplātes vai pannas, cept vidēji karstā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.
No atlikušā buljona pagatavot mērci kopā ar 1 ēdamkaroti miltu, 2 sīpoliem, 2 ēdamkarotēm speķa un krējumu.
Apliet gatavās pankūkas. Pasniegt karstas.

Pankūkas ar gaļu ir gatavas, visiem labu apetīti!

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.