8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

5 noderīgi triki intīmās dzīves uzlabošanai

 

73-680x328

Kad intīmā dzīve sāk zaudēt savu sākotnējo enerģiju, laiks attīrīt organismu un parūpēties, lai tiktu uzņemtas visas nepieciešamās uzturvielas libido atmodināšanai.

Lūk, 5 noderīgi triki, kā no jauna iekustināt ķermeni seksuālajiem piedzīvojumiem.

1. Ierobežo cukura daudzumu savā uzturā

Nav noslēpums, ka našķošanās ar saldumiem atstāj pēdas uz mūsu vidukļa, bet papildus tam izrādās, ka pārlieku liels cukura daudzums organismā nelabvēlīgi ietekmē miegu, rada haosu hormonu rindās un liek ātrāk novecot. Cukura ierobežošana uzturā liek justies enerģiskāk, uzlabo garastāvokli un izrādās arī intīmo dzīvi. Šī būs grūta izvēle – garda kūciņa vs. labs sekss…

2. Lieto minerālus

Pieraugi, lai savā ikdienas uzturā tiktu uzņemtas visas nepieciešamās minerālvielas, jo tās palīdz izvadīt toksīnus un sārņus no mūsu organisma, kā arī uzlabo gremošanas sistēmu un nodrošina miljoniem citu funkciju, tai skaitā, endokrīno sistēmu, kas regulē stresa līmeni un garastāvokli – tieši to, kas nepieciešams tavam libido. Starp citu, ja skaidri zini, ka ar pārtiku šos minerālus nevari uzņemt, meklē tos uztura bagātinātāju izskatā, vislabāk šķidrajos fitominerālos, ko gan ne visur var atrast, bet tie noteikti ir tā vērti, jo nepieciešami visai organisma sistēmai.

3. Praktizē jogu

Joga palīdz uzlabot elpošanu un stāju, kā arī ļauj labāk izprast savu ķermeni un liek justies ērti savā ādā. Joga stimulē attīrīšanās sistēmu, palīdzot izvadīt šlakvielas, kas var izraisīt nogurumu, kas noteikti nav libido labākais draugs. Starp citu, jaunais modes kliedziens antigravitātes joga arī esot viens makten labs seksuālo funkciju uzlabotājs, jo ar tās palīdzību tiek uzlabota asinsrite reproduktīvo orgānu zonās, bet par to uzrakstīsim citu reizi.

4. Ēd zaļi

Dārzeņi un zaļumi satur daudz hlorofila, kas palīdz attīrīt asinis no smagajiem metāliem un pacelt enerģijas līmeni, kas savukārt spēj pacelt intīmos piedzīvojumus daudz labākā kvalitātē.

5. Ikdienas uzturā lieto maka sakni

Maka pasaulē tiek dēvēta pat par inku seksa zālīti, tā tiek audzēta Peru, bet pie mums lielākoties sastopama pulvera veidā. Šī sakne stiprina imūnsistēmu, samazina aizkaitināmību un, pats galvenais, saved kārtībā hormonālo sistēmu. Tas ir dabīgs afrodīzijs, kas paceļ libido!

MIA.lv

 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.