9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kā saka, neskati vīru pēc cepures!

 

fall-winter-style-men-650x487

Nelielas pārdomas par vīrieša izskatu un viņa seksuālo veselību. Šai sakarā ir ļoti labs teiciens “neskati vīru pēc cepures” , kas savā ziņā attiecas arī uz vīrieša izskatu, TO, kas ir viņa biksēs, un ko viņš ar TO māk darīt. Laika gaitā veidojas stereotips, jo  pēc izskata, jo lielāks haoss viņam biksēs un seksuālajā dzīvē. Protams, katram ir savi kritēriji, kas ir skaists un kas nē, bet ir kaut kādi kritēriji pēc kuriem var raksturot cilvēku kā “modeļa tipu” – ķermeņa uzbūve, kopta āriene, simpātiski sejas vaibsti, skatiens, smaids, pareizi veidoti zobi utt.

Bet, ja šos vīriešus apskata tuvāk, īpaši, ja runa iet par intīmo dzīves daļu – atklājas pavisam cits skats. Protams, lielākajai daļai no viņu nav grūtības sameklēt partneri seksam, bet kādas ir šīs seksuālās attiecības un cik ilgstošas, noturīgas. Jā, ja sieviete viņā ir iemīlējusies un piecieš visus viņa seksuālā rakstura trūkumus, tad attiecības kādu laiku turpinās. Bet novērojumi rāda, ka lielākā daļā gadījumu, šiem vīriešiem bieži mainās partneres, jo viņi nespēj un nemāk partnerei sniegt, kā arī nemāk paši gūt seksuālo baudu no šīm attiecībām.

Bērnībā smuks puisītis, par ko priecājas mamma un visi apkārtējie, pusaudža gados pats sāk apzināties, ka ir izskatīgāks nekā citi klases biedri un protams, ka meitenes pievērš lielāku uzmanību. Lai labāk izskatītos – mazliet pakačājas un viss it kā ir labi. Nedaudz vēlāk izskats ir tas, kas palīdz iepazīties ar meitenēm un nodrošina seksuālās attiecības.

Lasi vēl:
Vai jūsu attiecības pelnījušas otro mēģinājumu? Uzdod sākumā sev šos 5 jautājumus
Attiecīgā vecumā, attiecīga diēta. Atbrīvojamies no liekā svara pareizi!
Dažas svarīgas nianses par attiecībām

Tālākais scenārijs var veidoties divējādi. Ja puisim pirmajās pāris seksuālajās attiecībās ir bijušas neveiksmes, piemēram zūd erekcija, tad kā likums, viņi izvairās, atturas no dzimumattiecībām un intīmās tuvības. Bet, ja sekss ir noticis, tad viss iet uz nebēdu, nedomājot vai partnere seksā gūst baudu vai nē. Bieži veidojoties Donžuāna sindromam, kas izpaužas ar biežām partneres maiņām. Sievietes, kas negūst baudu šādos kontaktos, tiek uzskatītas par frigidām. Ja seksā kaut, kas nav kā vajag, tad vainīga ir sieviete!

Sava izskata saglabāšanai un uzturēšanai, bieži tiek veltīts daudz laika, aizmirstot, ka arī TO, kas ir biksēs ir jākopj un jāattīsta. Lai cik dīvaini tas neizklausītos, bet lielākā daļā gadījumu šķiet, ka vīrietis dzīvo savu dzīvi, bet viņa dzimumloceklis savu. Piemērs, 25 gadīgs jaunietis, kā no žurnāla vāka, apmeklē konsultāciju, konsultācijas laikā tiek konstatēts, ka viņam ir fimoze – sašaurināts priekšādiņas gredzens, par ko pats bija gaužām pārsteigt, jo neviena draudzene nav sūdzējusies un viņš tam pievērsis uzmanību. Cits gadījums, puisis jau ap 30 gadiem, apmeklē konsultāciju, jo draudzene izteikusies, ka tur neesot viss kā vajag! Šādi gadījumi praksē ir samērā bieži un par ko var liecināt tas, ka vīrietis nodzīvojis līdz 25 gadiem, nezina vai ar viņa dzimumlocekli ir viss kārtībā…

Runājot par dzimumlocekļa izmēriem, varbūt tā ir sakritība, bet jo simpātiskāks puisis pēc izskata, jo mazāks dzimumloceklis un otrādi. Kā viens kolēģis izteicās: “viss ir līdzsvarā – Dievs iedod izskatu un samazina locekli“. Kaut gan nav problēmu palielināt dzimumlocekli vismaz līdz vidējiem izmēriem. Kaut gan, tai pat laikā, ne tik izskatīgi jaunieši ar vidēja izmēra dzimumlocekļiem bieži ir satraukti vai spēs sniegt pietiekošu baudu partnerei.

Šeit varētu vēl daudz runāt par attiecībām, attieksmi pret seksu, tehnikas pilnveidošanu, sevis pilnveidošanu sēklas noplūdes jautājumā utt, bet apskatieties visapkārt! Puiši paskatieties uz skaistajām meitenēm, kas kā likums, būs kopā ar ne tik simpātisku puisi! Kāpēc? Tāpēc, ka visticamāk viņām jau ir bijis kāds “modelis” un viņas sapratušas, ka ne jau izskatam seksā ir būtiskā nozīme, bet gan kā viņš māk sagādāt baudu meitenei!

Arī Tu vari sevi pilnveidot un kļūt par supermodeli gultā! Tev tikai to pašam ir jāvēlas!

 

2 KOMENTĀRI

  1. jā, daudzām sievietēm vajadzētu piedomāt pie savas baļķa tēlošanas. tas sakarā par tehniku un muskulatūru.

  2. Ja 80% sievieshu sexa laika to vien dara kaa gulj in liek dzekam pasam visu izdarit nedodot dzekam baudubluk tpc dzeki diezgan biezi it par to dusmigi gan ari nav apmierinati arsavu partnering in sexu un velak tiesi del taa ari sexa it daudz mazaak un beigas vnk kadam it miljakaa kas netelo balki

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.