11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Piesaisti naudu ar pareizo naudas maku

 

koshelek-750x410 Naudasmaks netiek izmantots tikai kā aksesuārs banknošu un monētu uzglabāšanai, bet arī kā līdzeklis naudas pievilināšanai. Lai maks vairotu naudu, tam pirmām kārtām ir jābūt mīlētam un pašam pievilcīgākajam savam saimniekam. Te būs dažas rekomendācijas, lai jūs varētu izveidot maku par naudas pievilinātāju un pavairotāju.

Kādam ir jābūt naudasmakam, lai tas pievilinātu naudu

  • Cienāt savu naudasmaku. Tā tiešais pienākums ir uzglabāt naudu. Nekādā gadījumā nepiedrazojiet to ar veciem čekiem, nederīgām biļetēm, vai reklāmas bukletiem. Attīrāt savu maku no visa liekā, tajā drīkst atrasties tikai nauda, naudas kartes un amuleti, par kuriem būs runa vēlāk.
  • Nepieļaujama lieta glabāšanai makā ir fotogrāfijas – nekādas ģimenes bildes, vai bērnu fotogrāfijas. Tas nav nekāds foto albums. Nelabvēlīgu apstākļu ietekmē var tikt palaista programma, kas var veicināt nelabvēlīgu ietekmi uz jūsu un cilvēku fotogrāfijās,  finansiālo stāvokli.
  • Akurāts maks ar jums tīkamu dizainu – tas ir tieši tas, kas ir vajadzīgs pareizai ”naudas” enerģijai. Naudasmaka krāsa zelta, brūna, dzeltena – bagātības krāsa. Arī sarkana krāsa pievilina naudu, toties zilie un zaļie toņi atgrūž naudu un liek tai ļoti ātri ”aiztecēt” no maka.

Lieciet naudu makā pareizi

  • Pirms lieciet banknoti makā, nogludiniet to. Banknotes kārtojat no lielākā nomināla uz mazāko, ar seju uz augšu – ievērojot noteikumu – no lielākās uz mazāko. 
  • Parūpējaties par to, lai maks nekad nebūtu pilnībā tukšs. Makā vienmēr ir jāpaliek naudai, kā minimums biļetei sabiedriskajā transportā, vai kukulim maizes.
  • Vēlams iedomāties priekš sevis amuletu – tā varētu būt monēta, kuru jūs viegli ieguvāt, vai arī no jūsu pirmā, veiksmīgā darījuma. Šo monētu – amuletu nekad netērējiet, lai tā vienmēr atrodas jūsu makā.
  • Pēc iespējas ātrāk tērējiet naudu, kuru, pēc jūsu domām, esat ieguvuši ne visai godīgā ceļā. Tāpat ātrāk ir jāiztērē dāvināta, vai atrasta nauda. Un vispār – tādu naudu labāk neliekat savā makā pie citas naudas.

Kam ir jābūt naudasmakā – naudas piesaistīšanai

  • Milzīgu enerģiju sevī satur mārrutka sakne. Paša izrakta, izkaltēta un makā ielikta saknes gabaliņa enerģija piesaistīs naudu un daudzas materiālās vērtības. Un jūs varēsiet aizmirst par frāzi – man nekā nav!
  • Rūnas un simboliski zīmējumi – geksogrammas atnesīs naudas vilni makam un tā īpašniekam
  • Divi, trīs pačūlijas eļļas pilieni – un nauda jūs vairs nekad nepametīs, bet jauna nauda tieksies ieņemt tik aromātisku vietu. Šis, naudas aromāts pievelk ne tik naudu, cik vieglu iespēju to nopelnīt. Veicot lielus pirkumus uzpiliniet eļļu uz banknotēm un šī nauda ļoti ātri pie jums atgriezīsies.
avots: fengshuy.info
 

4 KOMENTĀRI

  1. Es savā makā turu 2 dolāru naudas zīmi, lai gan saka, ka jātur spēcīgākā valūta pasaulē, tad tas nesot naudu. 🙂

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.