9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Oriģinālās Fendi Paradeyes saulesbrilles rudens-ziemas sezonai

 

Modes nams Fendi ar prieku piedāvā jaunās Paradeyes saulesbrilles sievietēm no 2015. gada rudens/ziemas sezonas kolekcijas. To iedvesmas avots ir paradīzes zieds, kas parādās arī Fendimodes šovos. Jaunās saulesbrilles pauž konstruktīvismu, kas inspirējis šī greznā Romas modes nama kolekciju. Rotaļājoties ar ģeometriskām līnijām un apjomiem, jaunās saulesbrilles slavina Fendi laikmetīgumu un sievišķību ar izcili līdzsvarotu proporciju saspēli. 

Itāļu modele un aktrise Elisa Sednaoui FENDI Paradeyes saulesbrillēs 72. Venēcijas Filmu Festivālā

Plūstoša arhitektūra un izgriezti apjomi raksturo šīs jaunās „briļļu rāmis rāmī” koncepcijas izsmalcināti grafisko interpretāciju, radot satriecošus kontrastus starp plakaniskajiem un apaļajiem briļļu rāmjiem no metāla un to maigajiem „kaķa acs” formas līdziniekiem no Optyl ar metāliskām briļļu kājiņām elegantos emaljas toņos. 

Līkumotās un biezās līnijas ir prasmīga roku darba un daiļamatniecības rezultāts, ko akcentē vienkrāsainie un caurspīdīgie toņi, raisot asociācijas ar paradīzes zieda toņiem: matēti melns/mirdzoši melns ar tumšpelēkām spoguļu lēcām, krēmkrāsas/sarkans ar tonētām smilškrāsas lēcām; zils/sārts ar brūnām/zeltainām lēcām, mirdzoši sārts/zaļš ar tumšpelēkām spoguļu lēcām, balts/balts ar spīdumiem un sudrabotām spoguļu lēcām, oranžs/sārts ar spīdumiem un sarkanām lēcām.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.