2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Sīpola aizsardzība pret negatīvismu, ļaunu aci un slimībām

 

5175c9c138fe5

Jau izsenis sīpols ticis uzskatīts par spēcīgāko līdzekli pret slimībām, negatīvu enerģiju, ļaunu aci un lāstu. Sīpols ticis izmantots ne tikai ēdienu pagatavošanā un ārstēšanā, bet arī mājas sargāšanā.

Notīrītam sīpolam piemīt spēja uzsūkt negatīvo enerģiju. Senos laikos daudzas saimnieces baidījās ēst sīpolu vai izmantot to gatavošanā, ja tas tika notīrīts vēl vakarā un līdz rītam nebija izmantots. Tika uzskatīts, ka tāds sīpols pa šo laiku ir uzsūcis sevī visu negatīvo, un ēst tadu sīpolu, protams, jau vairs nedrīkstēja.

Rituāls, kā attīrīt māju no negatīvās enerģijas.

Sīpols palīdzēs attīrīt māju no negatīvās enerģijas, jo tas uzsūks visu negatīvo sevī. Rituālam jums būs nepieciešami trīs vidēja lieluma sīpoli. Tos vajag notīrīt un pakaritnāt dažādās istabās mājās, it īpaši tur, kur visvairāk jūtams diskomforts.

Sīpola pakarināšanā vēlams izmantot resnu adatu un sarkanu diegu. Paņemiet adatu un izduriet to cauri sīpolam virzienā no augšas uz leju. Diegā ap sīpolu uztaisiet vairākus mezglus. Sīpolus izkariniet visā mājā un turiet 7 dienas. Pēc tam, kad 7 dienas ir pagājušas, noņemiet sīpolus, katru sīpolu uzlieciet uz savas baltas lapas, apberiet ar sāli, ietiniet papīrā un sadedziniet. Tā tiks neitralizēta negatīvā enerģija, kuru sīpols jūsu mājās būs sevī uzsūcis. No sīpola var atbrīvoties arī ar ūdens palīdzību – iemetot upē vai strautā.

Rituāls ar sīpolu, lai atbrīvotos no ļaunas acs un lāsta.

Ja jūs gribat atbrīvot savu māju no uzsūtītiem lāstiem, skaudības, ļaunas acs, vai nolādēšanas, tad sīpola galviņas var novārdot. Paņemiet četrus sīpolus, katru sagrieziet uz pusēm tā, lai griezumā būtu redzami apļi. Sīpolam cauri izduriet adatu ar sarkanu diegu, kas izmērcēts svētajā ūdenī. Pēc tam vajag izteikt sekojošu vārdojumu:

“Kā no sīpola asaras līst, tā no ienaidniekiem mūsu asaras izlīst. Mana adata uzveiks ienaidnieku. Sīpols ir palīgs, aizsargās mani no ļauna. Tas ļaunu savāc, sevī uzsūc, sliktiem ļaudīm spēku atņem. Sarkanais diegs visu netīro savāks un ar svētu spēku apskaus. Dieva Tēva, Dēla un Svētā Gara vārdā, āmen.”

Katrs sīpols jāizkarina četros mājas stūros uz trim dienām. Pēc trīs dienām sīpoli jāiznīcina ugunā vai arī ūdenī.

No sīpola smaržas nevajag baidīties – tas ne tikai attīrīs enerģiju jūsu mājās, bet arī uzveiks visus mikrobus!

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.